26 / 04 / 2024

Trend Residence Barbaros'ta konutlar 1 günde bitti!

Trend Residence Barbaros'ta konutlar 1 günde bitti!

Merkez Residence kavramı ile sektöre yeni bir konsept kazandıran Göğüş Yapının yeni projesi Trend Residence Barbaros, satışa çıktığı gün tükendi...



Göğüş Holding bünyesinde faaliyet gösteren Göğüş Yapının İstanbulda inşa ettiği ilk residence projesi olan Trend Residence Barbarosun satışları bir günde bitti.  Merkez Residence kavramı ile sektöre yeni bir konsept kazandıran Göğüş Yapının yeni projesi Trend Residence Barbaros, satışa çıktığı gün tükendi.

İnşaat sektöründe 10. yılını tamamlayan Göğüş Yapının İstanbul Avrupa Yakasında inşa edilen ilk residence projesi Trend Residence Barbarosun satışları bir günde bitti. 2012 bahar aylarında tamamlanması planlanan ve Göğüş Yapının eş zamanlı olarak başlayan dört residence projesinden ilki olan Trend Residence Barbaros; stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde normal ve teraslı dublex konutlardan oluşuyor.

Trend Residence Barbaros projesinin konumu, mimarisi ve Göğüş Yapının sunduğu satış sonrası hizmetler nedeniyle çok tercih edildiğini belirten Göğüş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Göğüş, Barbaros Bulvarına, Büyükdere Caddesine, Beşiktaş vapur iskelesine ve alışveriş merkezlerine yakın konumda bulunan projemizin satışlarını bu kadar kısa sürede tamamlamış olmak bizim için çok gurur verici olduğu kadar ne kadar doğru bir iş yaptığımızın da kanıtı... dedi. Kerem Göğüş, Panoramik camlı yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası ve çeşitli spor tesislerinin yer aldığı Trend Residence Barbarosu inşa ederken yoğun iş temposu içerisinde insanların en kıymetli şeyinin zaman olduğunu düşünerek hayatın ve yaşamın merkezinden uzaklaşmadan tüm iş merkezlerine yakın, trafik sorunundan uzak, İstanbulun en çok tercih edilen ve talep gören bölgelerinde her türlü lüks hizmeti sunmayı hedefledik. Bu hedefimize de ilk projemizin satışlarını tamamlayarak ulaştık. Yakın zamanda Beşiktaş-Şişli lokasyonunda yer alacak diğer projelerimizin de satışlarına başlayacağız. diye konuştu.

www.trendresidence.com

www.gogusyapi.com.tr

444 0 989



Geri Dön