24 / 04 / 2024

Trendist Ataşehir ödeme planı!

Trendist Ataşehir ödeme planı!

Firma: K Yapı ve Solid İnşaat

Proje: Trendist Ataşehir

Trendist Ataşehir ödeme planına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Projede buhar odası, sauna, dinlenme alanları, fitness merkezi, çocuk oyun alanları ve yüzme havuzu gibi imkanlar yer alıyor...



İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir'de hayata geçirilen  Trendist Ataşehir  ödeme planı hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Trendist Ataşehir projesi  K Yapı ve Solid İnşaat  imzası ile inşa ediliyor. Trendist Rezidans satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tiplerinde dizayn edildi.


Trendist Ataşehir Evleri sosyal olanakları arasında buhar odası, sauna, dinlenme alanları, fitness merkezi, çocuk oyun alanları ve yüzme havuzu bulunuyor.


Toplam 820 adet konuttan meydana gelen Trendist Ataşehir projesi 13 katlı 3 kule ve 8 katlı 13 blok halinde inşa ediliyor. Projede teslimlerin Ekim 2016'da yapılması planlanıyor.


Trendist Ataşehir ödeme planı!

Trendist Ataşehir ödeme planı kapsamında yüzde 5 peşin, yüzde 20 ise ara ödeme yapılıyor. Kalan tutar ise 12 ay vadelendirilebiliyor. Taksitler ise bir yıl sonra başlıyor.


Trendist Ataşehir satış ofisi!

Telefon: 0216 455 33 33 

Web: http://www.trendistatasehir.com/

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön