19 / 04 / 2024

Trendist Ataşehir teslim tarihi

Trendist Ataşehir teslim tarihi

Lansmanı bugün yapılan Trendist Ataşehir 'de yer alan 28 adet penthouse daire satışa sunuldu. Proje K Yapı ve Solid İnşaat imzası ile yükseliyor. Peki Ataşehir Trendist daire fiyatları ne kadar?

Ataşehir Trendist Rezidans fiyatları!

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de hayata geçirilen Ataşehir Trendist Evleri toplamda 820 adet daireden meydana geliyor. İşte satış süreci devam eden Ataşehir Trendist Rezidans fiyatları...

Ataşehir Trendist Rezidans!

Ataşehir Trendist Rezidans projesinde yer alan daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi.

Trendist Ataşehir ne zaman teslim edilecek?

Trendist Ataşehir projesinde yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor ve banka kredisi kullanılabiliyor. Dairelerin 320 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı Trendist Ataşehir ne zaman teslim edilecek?

Trendist Ataşehir Residence!

K Yapı ve Solid İnşaat imzası ile hayata geçirilen Trendist Ataşehir Residence projesinde daire fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede Stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerine yer veriliyor.

Trendist Ataşehir teslimleri ne zaman?

Trendist Ataşehir teslimleri ne zaman sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 820 adet konuttan meydana gelen Trendist Ataşehir projesinde teslimlerin 2016 yılının Ekim ayında yapılması planlanıyor...

Trendist Ataşehir ödeme planı!

Trendist Ataşehir ödeme planına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Projede buhar odası, sauna, dinlenme alanları, fitness merkezi, çocuk oyun alanları ve yüzme havuzu gibi imkanlar yer alıyor...

Trendist Ataşehir'de yüzde 5 peşinatla! Taksitler 1 yıl sonra başlıyor!

Trendist Ataşehir projesinde yer alan daireler için yüzde 5 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. Projede yer alan daire seçenekleri stüdyolardan 4 oda 1 salona kadar farklılık gösteriyor.

Trendist Ataşehir'de yüzde 5 peşinatla! 1 yıl sonra taksit ödemelerine başla!

Trendist Ataşehir projesinde yer alan daire seçenekleri için yüzde 5 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. Ayrıca Trendist Ataşehir projesinde taksit ödemeleri ise 1 yıl sonra başlıyor.

Trendist Ataşehir projesinde yüzde 5 peşinat, yüzde 1 KDV'ye!

Trendist Ataşehir projesinde yer alan daire seçeneklerinin ödemelerinde yüzde 5 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. Yüzde 1 KDV uygulanan projede fiyatlar 310 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Trendist Ataşehir'de 635 bin liraya 3+1!

33 katlı 3 kulenin ve 8 katlı 13 bloğun yer aldığı Trendist Ataşehir projesinde 820 konut bulunuyor. Projede 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 635 bin liradan başlıyor.

Trendist Ataşehir'de 295 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Trendist Ataşehir projesinde yer alan dairelerin fiyatları 295 bin TL'den başlıyor. 2015 sonunda teslimlerin yapılacağı Trendist Ataşehir'de 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçeneklerde daireler yer alıyor

Trendist Ataşehir'de 295 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Trendist Ataşehir projesinde yer alan dairelerin fiyatları 295 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 350 milyon TL'lik yatırım bedeliyle yükselen Trendist Ataşehir'de daireler 1+0'dan 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor

Trendist Ataşehir projesinde 295 bin TL'ye! 2015 sonu teslim konutlar!

Trendist Ataşehir projesinde yer alan dairelerin fiyatları 295 bin TL'den başlangıç gösteriyor ve 953 bin TL'ye kadar yükseliyor. Projedeki konutlar 2015 sonunda sahiplerine teslim edilecek...

Trendist Ataşehir projesinde 295 bin TL'ye! 2015 sonu teslim!

Trendist Ataşehir projesinde yer alan dairelerin fiyatları 295 bin TL'den başlıyor. 16 bloktan meydana gelen Trendist Ataşehir projesi, 110 dönüm arazi alanına sahip Ataşehir Kent Park'ın yanında yer alıyor

Trendist Ataşehir'de teslimler başlıyor!

İstanbul Ataşehir'de K Yapı ve Solid İnşaat imzasıyla yükselen Trendist Ataşehir projesinde bağımsız bölümlerin teslimleri başlıyor. Projede yer alan her bir bağımsız bölüm için teslim günü ve saati belirlendi.

Trendist Ataşehir Rezidans teslim tarihi!

Trendist Ataşehir Rezidans teslim tarihi olarak 2016 Ekim ayı planlandı. Toplam 28 adet penthouse daireinin de bulunduğu proje 2 bin 500 adet daireden meydana geliyor.

Trendist Ataşehir ne zaman teslim edilecek?

Trendist Ataşehir projesinde yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor ve banka kredisi kullanılabiliyor. Dairelerin 320 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı Trendist Ataşehir ne zaman teslim edilecek?

Trendist Ataşehir fiyatlar!

Trendist Ataşehir projesinde toplam 820 tane daire yer alıyor. 2016 yılının Ekim ayında teslim edilecek projede yüzde 5 peşinatla ödeme yapılabiliyor. İşte Trendist Ataşehir fiyatlar...

Trendist Ataşehir kat planları!

Trendist Ataşehir Evleri K Yapı-Solid İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Teslim tarihi 2016 yılının Ekim ayı olarak belirlenen Trendist Ataşehir kat planları haberimizde yer alıyor.

Trendist Ataşehir 2+1 fiyatları 536 bin TL'den!

K Yapı ve Solid İnşaat imzası taşıyan projede dairelerin teslim tarihleri 2016 yılının Ekim ayı olarak planlanıyor. Trendist Ataşehir 2+1 fiyatları 536 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Trendist Ataşehir konut fiyatları!

Ekim 2016 tarihinde teslim edilecke olan Trendist Ataşehir projesinde yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. Projede 1+0'dan 4+1'e kadar tüm daire tipleri bulunuyor. İşte Trendist Ataşehir konut fiyatları...

Trendist Ataşehir'de Ekim 2016'da teslim daireler!

K Yapı-Solid İnşaat tarafından hayat geçirilen Trendist Ataşehir projesinde teslimlerin 24 ay sonra yapılması planlanıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 205 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

Trendist Ataşehir'de yüzde 5 peşinatla! Eylül 2016'da teslim!

K Yapı ve Solid înşaat tarafından hayata geçirilen Trendist Ataşehir, 13 adet 8 katlı ve 3 adet de 33 katlı olmak üzere toplam 16 bloktan oluşuyor...

Trendist Ataşehir'de yüzde 5 peşinatla! 1 yıl sonra taksit ödemelerine başla!

Trendist Ataşehir projesinde yer alan daire seçenekleri için yüzde 5 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. Ayrıca Trendist Ataşehir projesinde taksit ödemeleri ise 1 yıl sonra başlıyor.

Trendist Ataşehir projesinde Ekim 2016'da teslim daireler!

Trendist Ataşehir projesi 13 kattan meydana gelen 3 kule ile 8 kattan meydana gelen 13 bloktan meydana geliyor. Projede yer alan dairelerin teslimlerinin Ekim 2016'da yapılması planlanıyor.

Trendist Ataşehir'de teslimler Ekim 2016'da!

İstanbul Anadolu Yakası'nda Ataşehir'de yükselen Trendist Ataşehir projesinde toplam 820 adet konut yer alıyor. Trendist Ataşehir'de yer alan dairelerin teslimlerinin Ekim 2016'da yapılması planlanıyor.

Trendist Ataşehir'de 1 yıl sonra taksit ödemelerine başla! Yüzde 5 peşinatla!

Trendist Ataşehir projesi kapsamında yer alan daireler için yüzde 5 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. Toplam 820 konuttan oluşan projede taksit ödemeleri 1 yıl sonra başlıyor.

Trendist Ataşehir teslim tarihi Haberi

Trendist Ataşehir teslim tarihi

"Ataşehir Trendist daire fiyatları ne kadar?" sorusunu yanıtlamadan önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim. Toplam 2 bin 500 adet daireden meydana gelen projenin 2016 yılı Ekim ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor. 


Trendist Ataşehir konut seçenekleri arasında stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salonlar bulunuyor. Proje 110 dönümlük Kent Parkı'n yanında hayata geçiriliyor.


Toplamda 28 adet 2+1 ve 3+1 penthouse dairenin satışa sunulduğu Trendist Ataşehir Konutları K Yapı ve Solid İnşaat tarafından inşa ediliyor. Proje panaromik deniz manzarasına sahip dairelerden oluşuyor.


Ataşehir Trendist sosyal yaşam alanları içerisinde buhar odası, pilates-yoga salonu, güneşlenme terası, tenis kortu, yüzme havuzu, sauna, çocuk oyun alanı, güvenlik, basketbol sahası, otopark, masaj odası ve fitness center mevcut. 


Ataşehir Trendist daire...