26 / 04 / 2024

Trendist Ataşehir teslimleri ne zaman?

Trendist Ataşehir teslimleri ne zaman?

Firma: K Yapı ve Solid İnşaat

Proje: Trendist Ataşehir

Trendist Ataşehir teslimleri ne zaman sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 820 adet konuttan meydana gelen Trendist Ataşehir projesinde teslimlerin 2016 yılının Ekim ayında yapılması planlanıyor...



Yüzde 1 KDV imkanı sunulan  Trendist Ataşehir  teslimleri ne zaman sorusunun yanıtından önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Trendist Ataşehir projesi İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir'de yer alıyor. Satış süreci devam eden Trendist Ataşehir projesi K Yapı ile Solid İnşaat imzası taşıyor.


Toplam 820 adet konuttan meydana gelen Ataşehir Trendist Rezidans projesi stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi.


13 katlı 3 kule ve 8 katlı 13 blok halinde yükselen Trendist Konutları'nda yüzde 5 peşinat ödeniyor. Ataşehir Trendist Rezidans ödeme planı kapsamında yüzde 20'lik ara ödeme yapılıyor. Taksitler ise 1 yıl sonra başlıyor.


Ataşehir Trendist Evleri sosyal olanakları arasında buhar odası, sauna, dinlenme alanları, fitness merkezi, çocuk oyun alanları ve yüzme havuzu yer alıyor.


Trendist Ataşehir teslimleri ne zaman?

Trendist Ataşehir teslimleri ne zaman sorusuna 2016 yılının Ekim ayı yanıtı veriliyor.


Ataşehir Trendist iletişim bilgileri

Telefon: 0216 455 33 33 

Web: http://www.trendistatasehir.com/

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön