29 / 03 / 2024

Trendist Ataşehir'de Rezidans Kule satışa sunuluyor!

Trendist Ataşehir'de Rezidans Kule satışa sunuluyor!

K Yapı ve Solid İnşaat konsorsiyumu tarafından İstanbul Ataşehir’de yükselen Trendist Ataşehir’de Rezidans Kule satışa sunuluyor. Lüks ve konforu bir arada bulunduran Rezidans Kule’den lansmana özel kampanya fırsatı sunuyor...



KYapı ve Solid İnşaat konsorsiyumu tarafından istanbul Ataşehir'de yükselen Trendist Ataşehir'de Rezidans Kule satışa sunuluyor. 


Lüks ve konforu bir arada bulunduran Rezidans Kule'den lansmana özel kampanya fırsatıyla yüzde 5 peşinatla evinizi şimdi alıp, peşinatın kalan yüzde 20'sini bir yıl sonra ödeyip, taksitlere de bir yıl sonra başlayarak daire sahibi olmak mümkün oluyor. 


16 BLOKLU PROJE 


Konut ve ticari alanların yer alacağı proje, 13 adet 8 katlı, 3 adet ise 33 katlı olmak üzere toplam 16 blokun yer aldığı 820 konuttan oluşuyor. 


Tamamlandığında 2 bin 500 kişiye ev sahipliği yapacak projede, ağırlıklı olarak 3+1 ve 4+1 dairelerin yer aldığı 8 katlı bloklar bölgede muadili olmadığı için çok tercih ediliyor. Her ihtiyaca çözüm üretmek üzere estetik ve konforu bir araya getirecek şekilde tasarlanan Rezidans Kule ise 1+0, 1+1 ve 2+1 daire seçenekleriyle oturum ve yatırım amaçlı olarak yoğun ilgi görüyor. 


Yeni Akit


Geri Dön