23 / 04 / 2024

Trendist Ataşehir'in Rezidans Kule'si satışa sunuldu!

Trendist Ataşehir'in Rezidans Kule'si satışa sunuldu!

Ataşehir'in yoğun ilgi gören projesi Trendist Ataşehir 'in Rezidans Kule'si satışa sunuldu. Lansmana özel fırsatlarla rezidans sahibi yapan Kule'de 1+0'dan 2+1'e kadar konut seçenekleri bulunuyor




Ataşehir'in yoğun ilgi gören projesi Trendist Ataşehir'in Rezidans Kule'si satışa sunuldu.  Lansmana özel fırsatlarla rezidans sahibi yapan Kule'de 1+0'dan 2+1'e kadar konut seçenekleri bulunuyor m K Yapı ve 

Solid İnşaat işbirliğiyle Ataşehir'de hayata geçirilen Trendist Ataşehir'in merakla beklenen Rezidans Kule'si lansmana özel 4 fırsatlarla satışa çıkıyor. 

Rezidans Kule'de konut sahibi olmak isteyenler için sunulan fırsat paketine göre, sadece yüzde 5 peşinatla konut almak mümkün. Lansmana özel düzenlenen kampanya kapsamında; yüzde 5 peşinatla konutu şimdi alıp, peşinatın kalan yüzde 20'sini bir yıl sonra ödeyip, taksitlere de bir yıl sonra başlanabilecek. Her ihtiyaca çözüm üretmek üzere tasarlanan projenin Rezidans Kule'sinde 1+0'dan 2+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor. 


ZENGİN SOSYAL ALANLAR 

Sakinlerine geniş bir sosyal tesis içinde birçok hizmetin sunulacağı Trendist Ataşehir'de; fıtness, pilates ve yoga salonu, kapalı yüzme havuzu, 2 sauna, buhar odası, masaj odası, açık yüzme havuzu, güneşlenme terası, voleybol ve basketbol sahası, tenis kortu ile 2 adet çocuk oyun alanı yer alıyor. Projenin satışa çıkarılan Rezidans bloğunda ise fitness salonu, sauna, buhar odası, masaj odası, açık yüzme havuzu ve güneşlenme alanı mevcut. 


Posta


Geri Dön