16 / 04 / 2024

Tresette Mutfak ile mekanlara lüks dokunuş!

Tresette Mutfak ile mekanlara lüks dokunuş!

Tresette Mutfak, kullanıcılarına kaliteli bir mutfağın ötesinde yeni bir yaşam alanı da sunuyor. 8 model, 2834 eşleşme sayesinde hayallerdeki mutfaklar Tresette Mutfak ile gerçeğe dönüşüyor.



Yeni yaşam düzeninde evin lezzet merkezi olan mutfaklar sadece yemek yapma değil, evin sosyalleşme alanı olarak da kullanılıyor. Aile toplanmaları, misafir ağırlamalar, keyif köşeleri gibi evin içinde var olan yaşam konseptleri mutfaklara taşınıyor. Mutfaklar artık, statü simgesi ve yaşam tarzı belirleyicisi haline gelirken 60 yıllık tecrübesiyle bugün mutfak, banyo, kapı üretiminde dünya liginde oynayan bir şirket haline gelen Aslandağ Group, mutfak sektörüne ve evlerimize ilham verecek yeni bir markayı hayata geçirdi: Tresette Mutfak. Yüzde 100 yerli üretim olan Tresette Mutfak, kullanıcılarının hayatını kolaylaştırıp, konfor sağlarken aynı zamanda da estetik değeri olan tasarımlarıyla da A plus yaşam şekli sunuyor. Modern dokular, fonksiyonel üniteler, özgün renkler ve modeller ile yaşamdan ilham alan bir mutfak markasını sektöre kazandırdıklarını belirten Aslandağ Group Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Aslandağ, Tresette Mutfak ile sadece kadınların değil, erkeklerin de keyifle kullanacakları bir yaşam alanı oluşturduklarını ifade ediyor. Aslandağ, “Lüks pazara hitap ettiğimiz Tresette mutfaklarında olmazsa olmaz şu özellikleri sağlıyoruz: Beden ve el ergonomisine uygun kullanıcı dostu tasarım, enerji tasarrufu sağlayan, hareket algılayıcılı aydınlatmalı led sistem teknolojisi,  kapakların kalın ve dayanıklı olması, çevreye sağlık açısından uygunluğu bulunan, kanserojen madde kullanılmadığını belirten CE belgesi, 144 renk alternatifi, 70 kg taşıyacak kapasitede çekmece rayları, bluemotion teknolojisi kullanılarak geliştirilen frenli kapaklar ile üst düzeyde güvenlik ve kapak kapandığında ses çıkarmama özelliği, hava sirkülasyonu sağlayan toz tutucu özelliği ile ekstra temizlik, ithal aksesuarlar, sararmayan, dayanıklı üst yüzey, kırılmaz cam, paslanmaz çelik tezgah. Tüm bu özellikler ile hazırlanan tasarımlarımızı loft dairelerden villa tipi evlere kadar her metrekareye ve her yaşam tarzına uygun şekilde sunuyoruz.” açıklamalarında bulunuyor.


“Elit & Modern” Siz hangi yaşam tarzını tercih edersiniz?

Tresette ile sadece mutfak değil, yeni yaşam üniteleri de tasarladıklarını belirten Aslandağ, “Lüks segmente hitap ettiğimiz, tamamen kendi üretimimiz olan Tresette markamızla aksesuar kısmında oldukça iddialıyız. Tresette Mutfak’ta yemek yemenin dışında TV üniteleriyle birlikte tasarlanan kütüphaneler ve hobi alanları gibi mutfakla kombine edilecek tüm mobilya ihtiyaçları proje ekibimiz tarafından planlanıp, uygulanıyor.” derken Tresette Mutfak’ta modern ve elit olmak üzere 2 tane serinin ve toplamda 8 model seçeneğinin bulunduğunu belirtiyor. Müşterilere sunulan kapak, renk ve kulp seçenekleri ile 2834 eşleşme yapılan Tresette Mutfak’ı daha yakından incelemeniz için Aslandağ Group’un Caddebostan’daki mağazasına veya Maltepe’deki fabrika mağazasına uğramanız yeterli.


Geri Dön