20 / 04 / 2024

Trillium Kurtköy´de 157 bin TL´ye! Hemen teslim son 2 konut!

Trillium Kurtköy´de 157 bin TL´ye! Hemen teslim son 2 konut!

Hemen teslim edilen Trillium Konutları'nda satışı devam eden son 2 konutun fiyatı 157 bin TL olarak belirlendi



İstanbul´un en planlı gelişen bölgesi Kurtköy; ekonomi, kültür, fuar ve motor sporları alanı ile Anadolu yakasının cazibe merkezi olma yolunda hızla ilerliyor...

Kara, deniz ve hava yollarının ortasında, Pendik gişelerine 1, Formula 1 pistine 6, Sabiha Gökçen Havalimanına 4 kilometre mesafede yer alan Trillium Kurtköy´de son 2 konutun satışı devam ediyor.

Fiyatların 185 bin TL olarak belirlendiği Trillium Konutları'nda peşinde yüzde 15 indirim yapılıyor. Buna göre konutlar peşinde 157 bin TL´ye alınabiliyor. Firma kendi bünyesinde vadelendirme yapmazken tüm bankalardan konut kredisi kullanılabiliyor.

Kurtköy'de 8 bin 100 metrekare arsa üzerine inşa edilen Trillium Konutları, 9 katlı 3 blokta 108 konuttan meydana geliyor. Yüzde 70'i yeşil alana ayrılan Trillium Konutları projesi, en son deprem yönetmeliğine göre inşa edildi.

Teminat Grubu ve Mustaş İnşaat ortaklığıyla hayata geçen Trillium Evleri´nde tüm konutlar 97 metrekarelik 2+1 olarak yapılıyor. İnşaatına 2008'de başlanan projede Kasım 2009´dan bu yana yaşam devam ediyor.

Trillium Konutları'nın her bloğunda TSE onaylı çift asansör bulunurken, projenin sosyal alanlarında; gölet, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, açık spor alanları, açık otoparklar ve yürüyüş parkurları yer alıyor.

0216 684 0 444

www.trilliumkonutlari.com 

[email protected]

Ebru DUMAN/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

 


Geri Dön