19 / 04 / 2024

TRP, ürünlerinde yeni markalarla yoluna devam ediyor!

TRP, ürünlerinde yeni markalarla yoluna devam ediyor!

Türkiye iş makinaları sektöründe yedek parça ve ataşman tedariği konusunda çözümler sunan TRP, ürün yelpazesine eklediği yeni markalarıyla yoluna devam ediyor.




Türkiye iş makinaları sektöründe yedek parça ve ataşman tedariği konusunda çözümler sunan TRP, ürün yelpazesine eklediği yeni markalarıyla yoluna devam ediyor. Dünyaca ünlü markaların ataşman ve yedek parçalarının Türkiye distribütörlüğü ve bayiliklerini yürüttüklerini söyleyen TRP Yedek Parça Satış Müdürü İlker Umur hedeflerini paylaşıyor.


Kurulduğu 2012 yılından bu yana ASCENDUM Türkiye çatısı altında faaliyet gösteren (Türkiye Yedek Parça) TRP, hem ASCENDUM Makina olarak makine satışını yaptıkları markaların yedek parça operasyonlarını yürütürken, aynı zamanda ataşman ve yedek parçada kalitesini kanıtlamış dünyaca ünlü markaların Türkiye distribütörlüğünü ve bayiliğini de yapıyor. MB, Chicago Pneumatic (CP), Esco ve Goodyear markalarında TRP’nin imzası var. Gelecekte bu markalara yenilerinin eklenmesi için hedefler belirleyen ve çalışmalarına bu yönde devam eden TRP, yedek parça piyasasındaki marka değerini arttırma yolunda ilerliyor.


Kaliteli ürünlerle doğru hizmet


2012 yılında ASCENDUM Türkiye’nin bir parçası olarak kurulan TRP, ASCENDUM olarak makina satışını gerçekleştirdikleri bazı markaların yedek parça operasyonunu yönetiyor. Bu markalar arasında Sandvik (mobil kırıcılar), SANY (vinçler ve fore kazık makinaları), SDLG (iş makinaları), Terex (Beko loder) ve tarım sektöründe faaliyet gösteren Massey Ferguson (traktörler) bulunuyor.


Yedek parça piyasasının canlı, hareketli ve değişken olduğunu söyleyen TRP Yedek Parça Satış Müdürü İlker Umur, buna ayak uydurmanın zor olduğunu fakat bunu başardıklarını ifade ediyor. Umur, TRP’nin gelişme faaliyetlerini şöyle açıklıyor: “Grubun stratejilerini göz önünde bulundurarak kendi stratejilerimizi oluşturuyoruz. 2015 yılının başında ürün gruplarında önceliklendirme yaparak bize en büyük faydayı sağlayacak, büyük piyasası olan ürünlere yöneldik. Türkiye gelişmekte olan bir ülke olduğu için sürekli yeni yollara ve mevcut yolların yenilenmesine ihtiyacı var. Biz de bu alanda söz sahibi olmak istiyor, bu nedenle yol sektöründe önemli tedarikçilerle çalışıyor ve her türlü yedek parça ihtiyacına cevap verebiliyoruz.”


Her bölgede yakın temas


Geliştirdiği çözümlerle yedek parça piyasasında önemli bir konumda bulunan TRP, her zaman kaliteli ve bilinir markalarla çalışarak müşterilerine güvenilir ürünler sunuyor. Müşterileriyle sürekli temas halinde olan ve kuvvetli ilişkiler kuran Saha Satış Ekibi sayesinde de, yedek parça alanındaki diğer firmalardan farkını ortaya koyuyor. Umur, müşterilerinin TRP’nin çalışma prensiplerini ve hızını bildiği için kendilerine güvendiğini söylüyor.


Yeni piyasalarla büyümeye devam


Kalitesiyle marka olmuş ürünlerini müşterileriyle buluşturmak için fuarlara da katıldıklarını söyleyen Umur, fuarda kendilerine ait stantta birbirinden farklı ürünlerin hep birlikte sergilenmesinin de müşteriler ve ziyaretçiler açısından oldukça ilgi çekici olduğunu söylüyor ve ekliyor: “Fuarlara göre sergilediğimiz ürünler de değişiyor. Ancak bu fuarların bize en önemli katkısı, marka bilinirliğimizi arttırması.”


Her geçen gün biraz daha büyüyen ve bünyesine yeni markalar katan TRP, yeni hedeflerle yoluna devam ediyor. Umur, “Yeni ürünler belirliyor, bu ürünlerin adapte edilmesiyle ilgileniyor ve yeni sektörlere giriyoruz. Öncelikli olarak büyüme stratejimize devam etmek ve marka bilinirliğimizi arttırmak istiyoruz” diyor. Sunduğu etkili çözümler ve kaliteli hizmet ile TRP yedek parça piyasasının lider markası olma yolunda ilerliyor.




Geri Dön