24 / 04 / 2024

TSKB GYO, AVM'lerinde sabit kira indirimi uygulayacak!

TSKB GYO, AVM'lerinde sabit kira indirimi uygulayacak!

TSKB GYO'nun AVM'lerin Nisan-Haziran 2021 döneminde sabit kira indirimi uygulanması ve uygulanacak olan indirim oranlarının belirlenmesi hususlarında Şirket Genel Müdürlüğü yetkili kılındı. 



TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) şirket Portföyünde yer alan AVM hakkında açıklama yaptı. 

Koronavirüs salgını kapsamında alınan önlemler, kısıtlamalar ve tam kapanma uygulaması kapsamında; 

Yetki verildi
TSKB GYO'nun portföyünde yer alan Alışveriş Merkezinde Nisan-Haziran 2021 döneminde ziyaretçi sayılarının ve her bir kiracı özelinde performansların da dikkate alınması suretiyle sabit kira indirimi uygulanması ve uygulanacak olan indirim oranlarının belirlenmesi hususlarında Şirket Genel Müdürlüğü yetkili kılındı. 

TSKB GYO, AVM lerinde sabit kira indirimi uygulayacak!

TSKB GYO'nun KAP açıklaması:
Koronavirüs salgını kapsamında alınan önlemler, kısıtlamalar ve tam kapanma uygulaması kapsamında; Şirketimiz portföyünde yer alan Alışveriş Merkezinde Nisan-Haziran 2021 döneminde ziyaretçi sayılarının ve her bir kiracı özelinde performansların da dikkate alınması suretiyle sabit kira indirimi uygulanması ve uygulanacak olan indirim oranlarının belirlenmesi hususlarında Şirket Genel Müdürlüğü yetkili kılınmıştır.

TSKB GYO'dan AVM kiracılarına kira indirimi!


Geri Dön