25 / 04 / 2024

Tual Adalar Yakacık satışları!

Tual Adalar Yakacık satışları!

Firma: Dağ Mühendislik

Proje: Tual Adalar

Tual Adalar Yakacık satışları bu ay içerisinde başlıyor. Kartal Yakacık'ta yükselen Tual Adalar projesi Dağ Mühendislik tarafından Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa ediliyor...




Dağ Mühendislik tarafından inşa ediliyor olan  Tual Adalar  projesi Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçiriliyor. Tual Adalar projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal ilçesine bağlı Yakacık'ta yükseliyor.


Rönesans Grubu'na ait Sayfiye projesinin önünde yer alan Tual Adalar projesi az katlı ve yüksek katlı 6 blok olarak tasarlandı. Yaklaşık 700 konutun yer alacağı Tual Adalar projesi 33 bin 103 metrekare alanda inşa ediliyor.


Tual Adalar Yakacık satışları bu ay içerisinde başlayacak. Satış ofisi kurulan Tual Adalar projesinin maketi hazırlandı. Tual Adalar'da 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri bulunuyor. Tual Adalar  Dağ Mühendislik  teslim tarihi Aralık 2017 yılı olarak belirtiliyor.


Toplam inşaat alanı 104 bin 342 metrakare olan Tual Adalar Yakacık projesinde yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanları, kapalı otopark, çocuk oyun alanları gibi sosyal olanaklar olacak.





Tel: 444 9 213

Web: www.tualadalar.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön