28 / 03 / 2024

Tuana Evleri'nin işyerleri 6 Mayıs’ta satışa çıkıyor!

Tuana Evleri'nin işyerleri 6 Mayıs’ta satışa çıkıyor!

Kent Konut tarafından inşa edilen Tuana Evleri projesindeki 6 adet işyeri ihale ile satışa çıkıyor. İşyerleri metre karelerine göre değişen fiyatlarla 6 Mayıs Cuma günü açık teklif usulü ile ihalesi yapılacak.




Kent Konut tarafından inşa edilen, vatandaşlara yeni ve farklı bir yaşam alanı sağlayan Tuana Evleri projesindeki 6 adet işyeri ihale ile satışa çıkıyor. İşyerleri metre karelerine göre değişen fiyatlarla 6 Mayıs Cuma günü açık teklif usulü ile ihalesi yapılacak.


İHALE ŞARTNAMELERİ


Kurulduğu günden bu yana Kocaeli’nde önemli işlere imza atan Kent Konut’un lokasyon ve ulaşım kolaylığı avantajlarıyla satışa sunduğu Tuana Evleri projesinde bulunan işyerlerinden almak isteyenler, ihaleye ilişkin bilgilere Kent Konut İnş. San. ve Tic. A.Ş. Genel Müdürlük binasında Teknik İşler Müdürlüğünden ya da kentkonut.com.tr adresinden ulaşabilecek. İhalelerin şartnameleri idarede bedelsiz görülebilir ve 200,00–TL (İki yüz Türk Lirası) karşılığı Kent Konut İnşaat San. ve Tic. A.Ş. / Teknik İşler Müdürlüğü adresinden satın alınabilecek. İhaleye katılacak olanların ihale dokümanını satın almaları ise zorunlu.




İHALE SAATLERİ


İhale, 6 Mayıs 2016 Cuma günü aşağıda belirtilen saatlerde Kent Konut İnş. San. ve Tic. A.Ş. Genel Müdürlük binasında yapılacak.


Tuana Evleri nin işyerleri 6 Mayıs’ta satışa çıkıyor!



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi



Haber Özgür Kocaeli'de şöyle yer aldı


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kent Konut'un Cedit Erenler bölgesinde yaptırdığı, en prestijli konut projesi olan Tuana Evleri Sitesinde bulunan 6 ticari bölüm, Kent Konut A.Ş. tarafından ihaleyle satışa çıkartıldı. 

İHALE 6 MAYIS'TA

Büyükşehir Belediyesi Kent Konut A.Ş.'den verilen bilgiye göre, konutlarının büyük bölümü satılan, yerleşime açılan Tuana Evleri Sitesi'ndeki 6 bağımsız işyeri için satış ihaleleri açık teklif usulü ile 6 Mayıs Cuma günü yapılacak. Satışa çıkartılan işyerlerinin büyüklüğü 36-90 metrekare arasında değişiyor. Muhammen satış fiyatları da 216 bin TL'den başlayıp, 544 bin TL'ye kadar gidiyor. 6 Mayıs'taki ihalelerle ile ilgili şartnamenin Kent Konut Teknik İşler Müdürlüğü'nden 200 TL karşılığında alınabileceği açıklandı. 


Özgür Kocaeli


Geri Dön