18 / 04 / 2024

BTOM'un gayrimenkulleri 3 Mayıs'ta satışta!

BTOM'un gayrimenkulleri 3 Mayıs'ta satışta!

Bankalararası Takas Odaları Merkezi'nin (BTOM) portföyünde yer aşan gayrimenkuller Eskidji aracılığı ile 3 Mayıs'ta satışa çıkıyor...



Bankalararası Takas Odaları Merkezi (BTOM) adına kayıtlı Ankara, İstanbul ve Edirne illerinde yer alan gayrimenkuller 3 Mayıs 2018 Perşembe günü saat 14:00'de Eskidji Merkez Binası Yenibosna’da açık teklif alma toplantısı düzenlenecek. 

İstanbul Okçumusa Caddesi’nde yer alan gayrimenkul için 4 milyon 500 bin TL,  Ankara  Necatibey Caddesi’nde yer alan gayrimenkulün 3/36 hissesi için 83 bin TL, Edirne Saraçlar Caddesindeki gayrimenkul için 200 bin TL başlangıç bedeli belirlendi. Toplantı esnasında alınan teklifler, BTOM’un onayına sunulacak ve teklifleri onaylanan alıcılar KDV ödemeden gayrimenkulleri satın alabilecek.

Şartnameye Eskidji'nin web sayfasından ulaşılabiliyor. Açık teklif alma toplantısına katılım sağlamak için; Ankara ve Edirne’de yer alan her bir gayrimenkul için ayrı olmak üzere 5 bin TL, İstanbul’da yer alan gayrimenkul için ise 50 bin TL katılım teminatının, şartnamede belirtilen ESKIDJI hesabına yatırılması gerekiyor. 


Geri Dön