26 / 04 / 2024

Bankalararası Takas Odaları Merkezi

Bankalararası Takas Odaları Merkezi

Bankalararası Takas Odaları Merkezi'nin (BTOM) portföyünde yer aşan gayrimenkuller Eskidji aracılığı ile 3 Mayıs'ta satışa çıkıyor...

BTOM'un gayrimenkulleri bugün satışta!

Bankalararası Takas Odaları Merkezi (BTOM), Ankara, İstanbul ve Edirne'deki 3 gayrimenkulünü bugün Eskidji aracılığı ile satıyor..

BTOM'un gayrimenkulleri 17 Mayıs'ta satışta!

Bankalararası Takas Odaları Merkezi'nin (BTOM) portföyünde yer alan 3 gayrimenkul  Eskidji aracılığı ile 17 Mayıs'ta satışa çıkıyor..

BTOM'un gayrimenkulleri 3 Mayıs'ta satışta!

Bankalararası Takas Odaları Merkezi'nin (BTOM) portföyünde yer aşan gayrimenkuller Eskidji aracılığı ile 3 Mayıs'ta satışa çıkıyor...

Bankalararası Takas Odaları Merkezi'nin gayrimenkulleri satılıyor!

'Bankalararası Takas Odaları Merkezi' (BTOM) adına kayıtlı ihtiyaç fazlası gayrimenkullerin satışı konusunda, Eskidji Müzayedecilik A.Ş. ile BTOM arasında anlaşma yapıldı. 

​Tapu Takası nedir nasıl yapılır?

Takas işleminde söz konusu malların mevcut değerlerinin eşit olma şartı aranmıyor. Peki, ​tapu takası nedir nasıl yapılır?

Tapuda takas sistemi!

Tapu takas işleminin devlet noteri huzurunda yapılan resmi bir işlem halinde bunun gerçekleşmesi gerekiyor. Peki, tapuda takas sistemi nedir?

Gayrimenkul satışında tapu takas nedir?

Web tabanlı olan Tapu Takas uygulaması sayesinde, satış sonrasında el değiştirecek tutarın Takasbank’ta bloke edilerek satış işlemi sonuna kadar güvence altına alınıyor. Peki, gayrimenkul satışında tapu takas nedir?

Legrand'dan çocuk odalarına renkli aydınlatmalar!

Legrand, kız ve erkek çocuklarının sevdiği yeşil, mavi, mor ve pembe renk seçeneklerine sahip Ledli gece lambası ile çocuk odalarını aydınlatıyor.

Melih Gökçek'ten TMMOB'a bağlı meslek odalarına tepki!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara Bulvarı'nın trafiğe kapatılması kararına neden olan Ankara Barosu ile TMMOB'a bağlı meslek odalarına twıtter'dan tepki gösterdi. İşte Gökçek'in o değerlendirmeleri...

Hindistan ve Bangladeş arasındaki toprak takası anlaşması!

Hindistan ve Bangladeş arasında varılan anlaşma kapsamında, iki ülke arasında toprak takas işlemlerine başlandı. Hindistan'a bağlı 111 yerleşim bölgesi Bangladeş'e, Bangladeş'e bağlı 51 bölgenin de Hindistan'a verilmesi planlanıyor.

Bu otelin odaları yüzüyor!

Sırbistan merkezli ‘Salt&Water’ tasarım firması, denizde yüzen otel odaları tasarladı. Katamaranları otel odasına çevirerek konsept sunan firmanın tasarımlarında, mutfak, banyo ve yatak odaları yer alıyor.

Sit alanında takas nasıl yapılır?

Sit alanı olarak ilan edilen alanlarda, taşınmaz sahibi olanlar Kültür Bakanlığına veya Maliye Bakanlığına başvurarak arazilerinin takas programına alınmasını isteyebiliyorlar. Peki, sit alanında takas nasıl yapılır?

Sit alanları takas yönetmeliği!

Kültür ve Tabiat Varlıklarının Koruma Kanununa göre; korunması gerekli taşınmaz kültür ve tabiat varlıklarının tespiti Kültür Bakanlığınca yapılıyor. Sit alanlarında takas işlemi yapılabiliyor. İşte, sit alanları takas yönetmeliği!

Bankalararası Takas Odaları Merkezi Haberi

Bankalararası Takas Odaları Merkezi

Bankalararası Takas Odaları Merkezi (BTOM) adına kayıtlı Ankara, İstanbul ve Edirne illerinde yer alan gayrimenkuller 3 Mayıs 2018 Perşembe günü saat 14:00'de Eskidji Merkez Binası Yenibosna’da açık teklif alma toplantısı düzenlenecek. 

İstanbul Okçumusa Caddesi’nde yer alan gayrimenkul için 4 milyon 500 bin TL, Ankara Necatibey Caddesi’nde yer alan gayrimenkulün 3/36 hissesi için 83 bin TL, Edirne Saraçlar Caddesindeki gayrimenkul için 200 bin TL başlangıç bedeli belirlendi. Toplantı esnasında alınan teklifler, BTOM’un onayına sunulacak ve teklifleri onaylanan alıcılar KDV ödemeden gayrimenkulleri satın alabilecek.

Şartnameye Eskidji'nin web sayfasından ulaşılabiliyor. Açık teklif alma toplantısına katılım sağlamak için; Ankara ve Edirne’de yer alan her bir gayrimenkul için ayrı olmak üzere 5 bin TL, İstanbul’da yer alan gayrimenkul için ise 50 bin TL katılım teminatının, şartnamede...