26 / 04 / 2024

Derince Piri Reis Kültür Merkezi'nin ihalesi 3 Mayıs'ta!

Derince Piri Reis Kültür Merkezi'nin ihalesi 3 Mayıs'ta!

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un, “İlçemizin prestij projesi” dediği Piri Reis Kültür Merkezi ve Yelken Kafe Restaurant’ın ihalesi 3 Mayıs’ta yapılacak.



Derince’nin prestij projesi olarak adlandırılan, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un büyük önem verdiği Piri Reis Kültür Merkezi ve Yelken Kafe Restaurant’ın ihalesinin 3 Mayıs Salı günü Derince Belediye Meclisi Salonu’nda yapılacağı açıklandı.

SEYİR TERASLI, MÜTHİŞ MANZARA

Yelken Kafe, kent genelinde sahil etaplarında yapılan projeler arasında da farklılık yaratıyor. Harikalar Sahili ile bütünlük oluşturacak projenin seyir teraslarının yer alacağı yelken katlarıyla, Derince’ye artı değer katması bekleniyor.Panoramik asansörü ile her katta Körfez manzarasının güzelliği bir başka yansıyacak. Yelken katlarının en üst noktasına gelindiğinde ise Körfezin eşsiz maviliği tüm ihtişamıyla ortaya çıkacak. Projenin tamamlanmasıyla Derincelilerin artık kaliteli düğün cemiyeti hizmeti almak için İzmit veya farklı ilçelere gitmek zorunda kalmayacakları belirtildi.    Yelken Kafe projesinin gerçekleştirileceği ve daha önce belediye sosyal tesisleri olarak hizmet veren Rıhtım Caddesi üzerindeki binanın yıkım işlemi gerçekleştirildi. İlçeye prestij katacak projelerden biri olan Piri Reis Kültür Merkezi ve Yelken Kafe Restaurant, bu bölgede yaklaşık 2 bin metrekarelik toplam inşaat alanında, 740 metrekarelik taban alana inşa edilecek. Bodrum katının 450 metrekarelik restoran olarak düzenleneceği proje tüm kesimlere hitap edecek.

600 KİŞİLİK DÜĞÜN SALONU

Piri Reis Kültür Merkezi ve Yelken Kafe Restaurant’ta 600 kişilik düğün salonu bulunacak.Düğün salonunun asma katında ise gelin odaları ve protokol odası yer alacak. Seyir teraslarının yer alacağı yelken kısımlarının ilk katında 100 metrekarelik kafeterya ve 500 metrekarelik teras bulunacak. Kaynak: Derince’nin Prestij Projesi için ihale 



Özgür Kocaeli


Geri Dön