29 / 03 / 2024

Tuba Büyüküstün, 6 milyon Euro’ya Bodrum'da bir otele talip oldu!

Tuba Büyüküstün, 6 milyon Euro’ya Bodrum'da bir otele talip oldu!

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, 6 milyon euro’ya satılan Bodrum’daki bir butik otele talip oldu... 6 milyon euro yani yaklaşık 20 milyon liralık otelin sahipleriyle görüşerek buraya yatırım yapmayı amaçlıyorlar.



Şimdilerde Ferzan Özpetek'in 'İstanbul Kırmızısı' isimli son filminin çekimleriyle uğraşan Tuba Büyüküstün, bulduğu ilk fırsatta soluğu Bodrum'da aldı. Eşi Onur Saylak, ikizleri Toprak ve Maya'yla Bodrum'daki evinde enerji depolayan güzel oyuncu, bir yandan da etraftaki satılık oteller hakkında bilgi aldı. gayrimenkule yatırıyor Dizilerin yanı sıra rol aldığı reklamlar sayesinde servet elde eden Tuba Büyüküstün, gözünü Gündoğan'da denize sıfır olan bir butik otele dikti. 6 milyon euro yani yaklaşık 20 milyon liralık otelin sahipleriyle de görüştü. Henüz net kararını vermeyen güzel oyuncunun, İstanbul, Bodrum ve Londra'daki gayrimenkullerinin yanı sıra babasının başında olduğu bir aile şirketi de var.


Eşi Onur Saylak ve ikizleriyle şimdilerde Bodrum'da tatilde olan güzel oyuncu, burada çekilen tatil pozlarını da instagram hesabında paylaştı.


Tuba Büyüküstün, eşi Onur Saylak ve kızlarıyla her yazı Bodrum'daki evinde tatil yaparak geçiriyor..


Takvim


Geri Dön