26 / 04 / 2024

Tuba Büyüküstün, Dalyan'da villa aldı!

Tuba Büyüküstün, Dalyan'da villa aldı!

'Gönülçelen' dizisinin yıldızı Tuba Büyüküstün, Muğla Dalyan'da 350 bin lira ödeyerek dubleks villa aldı...



'Gönülçelen' dizisinin yıldızı Tuba Büyüküstün'ün Muğla Dalyan'da 350 bin lira ödeyerek aldığı villayı, anne ve babasına hediye ettiği öğrenildi.
Sabah/Osman AKÇA

Basında yer alan diğer haberler:

Annesiyle babasını evlendirdi

Gönülçelen dizisinin güzel yıldızı Tuba Büyüküstün de hayırlı evlat olduğunu kanıtladı. Büyüküstün, anne ve babası için Muğla Dalyan'da 350 bin liraya dubleks bir villa satın aldı

ATV'nin sevilen dizisi Gönülçelen'deki Hasret rolüyle gönülleri bir kez daha fetheden Tuba Büyüküstün, yeni yıl öncesi anne ve babasına sürpriz yaptı. Güzel yıldız, anne-babası Handan ve Serdar Büyüküstün için kesenin ağzını açtı. Ünlü yıldız, ailesine 350 bin liraya Muğla Dalyan'da bir villa satın aldı. 

AİLESİNİ SEVİNDİRDİ 

Turizm merkezi Dalyan'ın ünlü kaya mezarlarına komşu bir sitede 2 oda bir salon 70 metrekare bir villa satın alan Büyüküstün, yeni evi annebabasına armağan etti. Birçok dizide başrol oynayan ünlü yıldız, geçtiğimiz yıl da İstanbul Bebek'te 300 bin dolara bir daire almıştı. Bu evi keyfine göre döşeyen güzel oyuncu, yazlık evle ailesini de sevindirdi. 

BEBEK'TE EV SATIN ALMIŞTI

Ailesine düşkünlüğü ile tanınan Tuba Büyüküstün, Bebek'te yalnız yaşayacağı bir ev için geçtiğimiz yıl 300 bin dolar ödemişti.
Takvim


Geri Dön