25 / 04 / 2024

Tuba Ünsal, Murat Pilevneli'den boşandı; Nişantaşı'ndan 340 bin dolara ev aldı!

Tuba Ünsal, Murat Pilevneli'den boşandı; Nişantaşı'ndan 340 bin dolara ev aldı!

2 yaşındaki kızı Sare'nin babası Murat Pilevneli'den ayrılan Tuba Ünsal, Valikonağı Caddesi üzerinde bahçeli bir daire satın aldı



340 bin dolar (590 bin Türk Lirası) ödeyen Ünsal, evin dekorasyonu için ünlü bir mimarla anlaştı. Eski eşi Murat Pilevneli'yle oturduğu evden ise sadece tablo koleksiyonunu getirdi.

İki hafta önce Murat Pilevneli'den boşanan Tuba Ünsal, yeni bir hayat kurmak için ilk adımı attı. Ünsal, Nişantaşı'nın en rantabl bölgelerinden biri olan Valikonağı Caddesi'nde ev aldı. Giriş katında yer alan bahçeli daireye 340 bin dolar (590 bin Türk Lirası) ödeyen 31 yaşındaki oyuncu, 2 yaşındaki kızı Sare'yi de yanına alarak hayatına burada devam edecek. Dairenin iç dekorasyonu için ünlü bir mimarla anlaşan Tuba Ünsal'ın, Murat Pilevneli'yle beraber yaşadığı evden, sadece tablo koleksiyonunu getirdiği öğrenildi.

2010 yılında ABD'de evlenen ikilinin ayrılık nedeniyle ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Son zamanlarda maddi sıkıntı içine giren Galerist'in sahibi Murat Pilevneli'nin, Tuba Ünsal'ın büyük emek vererek oluşturduğu ve gözü gibi baktığı binlerce dolarlık koleksiyonundaki tabloları satmak istemesi, ayrılığın fitilini ateşledi. Ünsal, bir röportajında, 'Televizyondaki bazı işleri müzayedelerden tablo satın almak için kabul ediyorum. Çarkıfelek sayesinde evimde bir sürü tablom oldu' demişti.

Erçin DAĞ EYSEN/Akşam


Geri Dön