25 / 04 / 2024

Tuğba Residence daire fiyatları!

Tuğba Residence daire fiyatları!

Firma: Makrom Yapı

Proje: Tuğba Residence

Tuğba Residence daire fiyatları 75 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Esenyurt Tuğba Residence ödeme planına göre banka kredisi kullanılarak taksitli ödeme seçeneği yer alıyor....




Satışların Ekim ayı içerisinde başlayacağı  Tuğba Residence  projesi İstanbul Avrupa yakasında Esenyurt bölgesinde inşa ediliyor. Tuğba Residence daire fiyatları öncesinde Tuğba Residence projesinin ayrıntılarına yer verelim.


Esenyurt Tuğba Residence satılık daire seçenekleri olarak stüdyo, 1 oda 1 salon ve 3 oda  2 salon sunuluyor. Esenyurt Tuğba Residence projesi  Makrom Yapı  tarafından hayata geçiriliyor. Tuğba Residence Esenyurt'ta metrekare birim fiyatı 1.500 lira olarak belirlendi.


Makrom Yapı Tuğba Residence ödeme koşulları kapsamında yüzde 25 oranında peşinat ya da yüzde 50 oranında peşinat ödemesi yapıldıktan sonra geriye kalan konut bakiye tutarı için banka kredisi ile taksit yapılıyor. 



Tuğba Residence daire fiyatları!


Tuğba Residence daire fiyatları 1+1 daire satışları 75 bin liradan, 2+1 dairelerin fiyatları 112 bin 500 liradan başlayarak değişiyor. Esenyurt Tuğba Residence projesinde 1+1 daireler 50 metrekare, 2+1 daireler 75 metrekare olarak belirlendi.


Tuğba Residence Esenyurt projesi içerisinde yüzme havuzu, yürüyüş alanları, sauna, fitness merkezi, çocuk oyun alanları, Türk hamamı, çocuk oyun alanları gibi sosyal alanlar bulunuyor. Esenyurt Tuğba Residence satış ofisi ile 0212 450 19 91 numaralı telefondan görüşülüyor.


 

Makrom Yapı Tuğba Residence iletişim

Telefon: 0212 450 19 91

Web adresi: www.makromyapi.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön