16 / 04 / 2024

Tuğralı altın kolyelerde görülmemiş indirim! Kapış kapış satılıyor! Sembolgold 11 Ocak 2023 fiyat listesi

Tuğralı altın kolyelerde görülmemiş indirim! Kapış kapış satılıyor! Sembolgold 11 Ocak 2023 fiyat listesi

Sembolgold'ta tuğralı altın kolyelerde net yüzde 25 indirim başladı. Tuğralı altın kolyeler kapış kapış satılıyor. Peki tuğralı altın kolyeler ne kadar? Tuğralı altın kolye fiyatı kaç lira? Sembolgold 11 Ocak 2023 fiyat listesi.



Altın zincir ile farklı tasarıma sahip olan altın tuğraların bir araya gelerek oluşturduğu muhteşem kolyeler binlerce kadın tarafından satın alınıyor.

Altın tuğralı kolyeler özellikle düğünler için çokca tercih ediliyor. Düğün takıları arasında yer alan bu kolyelerin fiyatları ise bir o kadar merak konusu. Altın tuğralı kolyeler her zevke göre tasarlanmış olup, ister taşlı, ister sade olarak satın alabilirsiniz.

Sembolgold tüm tuğralı altın kolyelerde yüzde 25 indirim kampanyası başlattı. Peki tuğralı altın kolyeler ne kadar? Tuğralı altın kolye fiyatı kaç lira? Sembolgold 11 Ocak 2023 fiayt listesi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön