29 / 03 / 2024

TÜGVA İzmit İlçe Şube binası açıldı!

TÜGVA İzmit İlçe Şube binası açıldı!

Kısa adı TÜGVA olan Türkiye Gençlik Vakfı İzmit İlçe Şube binası hizmete açıldı. Açılışa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın da katıldı.




Kısa adı TÜGVA olan Türkiye Gençlik Vakfı İzmit İlçe Şube binasının açılışı Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın da katıldığı törenle açıldı.


Belsa B Blok’ta İzmit Belediyesi’nin destekleriyle gençlerin hizmetine sunulacak olan ilçe binasının açılışına TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan’ın yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Mehmet Akif Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet, TÜGVA İl Temsilcisi Yusuf Yazıcı, TÜGVA İzmit İlçe Başkanı Ömer Burak Barış, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Doğan’a Teşekkür


Açılış töreninde konuşan TÜGVA İzmit İlçe Başkanı Ömer Burak Barış “elimizde proje, kalbimizde heyecan yolumuza devam ediyoruz. TÜGVA İzmit İlçe Başkanı olarak İzmit Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’a binanın tahsisi ve bu süreçteki katkılarından dolayı teşekkürü bir borç biliyoruz” dedi. TÜGVA İl Temsilcisi Yusuf Yazıcı da  “amacımız, çağın getirdiği sorumlulukları en mükemmel şekilde yerine getirmeye çalışan şuurlu bir Müslüman gençler yetiştirmektir. Tek derdimiz milli ve manevi değerlere sahip bir gençliği geleceğe hazırlamaktır. Bu süreçte bize her türlü desteği sağlayan, Belediye Başkanımız, abimiz Dr. Nevzat Doğan ve ekibine teşekkür ediyoruz. Vakfımızın eğitimden kültüre birçok alanda çalışmaları bulunmaktadır. Binalarımız hem eğitim hem de eğlenceye dönük olarak projelendirilmiştir. Bugün açılışını yapacağımız binamızda kitap kafe, etüt sınıfları, mini konferans salonu ile 10 adet bilgisayar, playstation gibi diğer aktivitelerle birlikte eğlenceye dönük faaliyetler yürütülmektedir. Gençlerimize vakfımızın kapıları sonuna kadar açık” şeklinde konuştu.


Çok Hızlı Büyüyoruz


TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet’te yaptığı konuşmada “gençliğe hizmet etme inancı ve aşkıyla çok hızlı bir şekilde TÜGVA olarak büyüyoruz.81 ilde temsilciliğimizi açtıktan sonra 150 ilçemizin atamasını yaptık. Şimdi de bu hizmet binalarını teker teker açıyoruz” dedi.


Genç Dostu Belediyeyiz


Bina tahsisi ve destekleri ile hayata gecen şubenin açılışında konuşan İzmit Belediye Başkanı Doğan, Türk milletinin gençlere değer veren bir geleneği vardır. Çok hayırlı bir açılış yapıyoruz. Bugünümüz ve yarınımız olan gençlerimize içerisinde hem eğitim hem sosyalleşme imkanı olan güzel bir merkez hazırlıyoruz. Genç dostu belediye ve belediye başkanı olarak göreve geldiğimiz günden itibaren gençlerimize yönelik sayısız projeyi hayata geçirdik. Onlara her zaman güvendik ve gençlere yapılan yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğu bilinciyle hareket ettik.


Gençlerimize Güveniyoruz


Bu merkezlerin hazırlanmasında emeği geçen tüm arkadaşlarıma gençlerimiz adına çok teşekkür ediyorum. Atalarımız gençlere hep güvenmiştir. Bugün de genç dostu bir liderimiz var. O gençlerimize her alanda güvenerek yetki veriyor. 16 Nisan’daki referandumun anlamı da gençlere daha fazla görev verileceği anlamı taşıyor. Kocaeli’nde bizler gençlerimizle gönül gönüleyiz. 16 Nisan’da gençlerimizin gerekeni yapacağına inanıyoruz” şeklinde konuştu.


Avrupa Her Zaman İkiyüzlü


Binanın açılışında konuşan Bilal Erdoğan da “öğrencilerimiz, okul dışındaki zamanlarını geçirmek için bu binaya gelip, vakitlerini hem öğrenerek hem de eğlenerek geçirecekler. Burası gençlerin güzel vakit geçirmeleri için hazırlanmış bir mekan. Türkiye’de en büyük, en geniş şubelerden bir tanesi, yer olarak da çok avantajlı. Bütün İzmitli kardeşlerimize hayırlı uğurlu olsun. Avrupa bizim büyümemizden çok rahatsız. Bizim bu yükselişimizden dolayı kuduruyorlar ama kudururlarsa kudursunlar. Avrupa açık seçik aramızda biz Müslüman istemiyoruz diyor. Sonra da insan haklarından bahsediyorlar. Avrupa ikiyüzlülüğünü hiçbir zaman olmadığı gibi ortaya koydu.  Ama bizim milletimiz bu tavra gereken cevabı verir, bizim cumhurbaşkanımız bu duruma asla sessiz kalmaz” dedi.



İzmit Belediyesi



Geri Dön