26 / 04 / 2024

Tülin Şahin'in Suadiye'deki lüks evi!

Tülin Şahin'in Suadiye'deki lüks evi!

Ünlü topmodel Tülin Şahin, Suadiye’deki evinin kapılarını Instyle Home dergisine açtı. 380 metrekalik evin dev bir bahçesi bulunuyor.



Ünlü topmodel Tülin Şahin, Suadiye’de palmiye ağaçlarının arasına gizlenmiş bir evde yaşıyor. 380 metrekalik evin dev bir bahçesi bulunuyor. Ünlü isim evinin kapılarını Instyle Home dergisine açtı.

Şahin, evi ile ilgili “Her gün çok planlı ve çok organize olmak zorundayım. Bu şekilde olduğu zaman ancak her şeye yetişebiliyorum ve evde kaliteli vakit geçirebilmenin tadına varabiliyorum'' dedi.

Tülin Şahin in Suadiye deki lüks evi!

Suadiye’yi seçme sebebini anlatan Şahin, ''Bir taraf sahil, bir taraf Bağdat Caddesi. Hem şehirde hem tatil beldesinde gibiyim. Ağırlıklı ailelerin yaşamayı tercih ediyor olması da hoşuma gidiyor. Bana güven hissi veren bir muhit burası'' diye anlattı.

Modern görünüme sahip ev 2 katlı olarak inşa edilmiş. Evde ferah bir salon, mutfak, misafir tuvaleti, banyo, yeni yaptırdığı giyinme odası ve spor odası bulunuyor. Evin salonunda kahve tonları hakim.

Tülin Şahin in Suadiye deki lüks evi!

Evin duvarlarda kırık beyaz, zeminde yer yer koyu ahşap kullanılmış. Evin dekorasyonuyla ilgili konuşan Şahin, “Çok baskın renkler ve çok kalabalık aksesuarlar bana göre pek değil. Provence, country ve ko-lonyal stilleri kendime yakın bulurum. Tıpkı burada olduğu gibi. Üst katta maviler ve beyazlarla daha provence, alt salonda country tarzı öne çıktı. Yatak odam daha kolonyal esintide” ifadelerini kullandı.
 

Tülin Şahin in Suadiye deki lüks evi!

Ünlü isimler nerede yaşıyor?

 


Geri Dön