20 / 04 / 2024

Tuna Ev, yeni evlenecek çiftlere kampanya başlattı!

Tuna Ev, yeni evlenecek çiftlere kampanya başlattı!

Mobilya sektöründe Türkiyenin en köklü firmalarından biri olan Tuna Ev, bu yıl yeni evlenecek çiftleri unutmadı. Yeni bir ev, yeni bir yaşam kurmak için kolları sıvayan çiftler, Tuna Evin birbirinden özel kampanyalarıyla rahat bir nefes alacaklar...



Tuna Ev, 1 Nisan - 31 Mayıs 2011 tarihleri arasında yeni evlenecek çiftlere çok özel bir kampanya başlattı




Mobilya sektöründe Türkiyenin en köklü firmalarından biri olan Tuna Ev, bu yıl yeni evlenecek çiftleri unutmadı. Yeni bir ev, yeni bir yaşam kurmak için kolları sıvayan çiftler, Tuna Evin birbirinden özel kampanyalarıyla rahat bir nefes alacaklar.

Tuna Ev, düğün sezonunun yaklaşmasıyla cazip bir kampanyanın startını verdi. Tuna Evin Aşk Olsun adı altında başlattığı kampanya 1 Nisan -31 Mayıs 2011 tarihleri arasında devam edecek. Yeni evlenecek çiftler için geçerli olan bu kampanyada koltuk takımı alana; Sunday berjer, TV ünitesi alana; Modus daire sehpa, yemek grubu alana; Talia veya Sunday sehpa, yatak odası alana ise iki adet komodin hediye ediliyor. 



Kampanya Tuna Evin Silivri Kınalıdaki 15 bin metrekareye yayılan büyük showroomunun yanı sıra, Altunizade, Masko, Modoko 4.Cadde ve Ankarada yer alan mağazalarında da geçerli olacak.

TUNA EV HAKKINDA: Temelleri 1970 yılında Tuna Çelik olarak atılan Tuna Grupa bağlı olarak faaliyet gösteren Tuna Ev, 2002 yılında kuruldu. Tuna Ev mobilyaları, Silivri Kınalı mevkiindeki 40 bin metrekarelik fabrikada üretiliyor. Fabrikanın yanında 15 bin m2ye yayılan bir showroom bulunuyor. 

 


Geri Dön