25 / 04 / 2024

Tuna Ofis, Change Sistem Kanepe Grubu ile ofislere yeni bir enerji getiriyor!

Tuna Ofis, Change Sistem Kanepe Grubu ile ofislere yeni bir enerji getiriyor!

Ofis mobilyaları alanında 40 yılı aşkın bir deneyim ile günümüzün mimari akımlarını sentezleyerek yenilikçi ürünler geliştirmeyi sürdüren Tuna Ofis, Change Sistem Kanepe Grubu ile ofislere yeni bir enerji getiriyor



Günümüzde kanepeler, sadece ergonomi ile değil işlevsellik, mekanı tanımlama ve ait olma özellikleriyle de öne çıkmakta, tasarım akımlarının önemli bir parçası haline dönüşmektedir. Bu bakış açısıyla Tuna Ofis,  Change Sistem Kanepe Grubu’nu “Mimari ve iç mimari konseptin içinde, yeniden var olmak” felsefesiyle geliştirmiş ve O’na sadece kişilerin bekleme olarak kullandığı ya da ofisteki bir misafir koltuğu olmanın ötesinde, ekstra fonksiyonlar yüklemiştir.

Change ismi de ürünü tanımlamaktadır. Felsefesi değişkenlik olan Change, aslında bir lego kurgusu gibidir. Yaklaşık 40 parçadan oluşan bu kanepe sistemi ile mekan içinde kişisel ve özel alanlar yaratıldığı gibi, yapı içinde ürün bölme özellikleri sayesinde ses izolasyonlu odalar yaratılmaktadır. Bu özellik, Change Sistem Kanepe Grubu’nun en çarpıcı noktasıdır.

TUNA OFİS HAKKINDA: Tuna Ofis, temelleri 1970 yılında Tuna Çelik olarak atılan Tuna Grup’a bağlı olarak faaliyet gösteriyor. Tuna Ofis, 30 milyon dolarlık yatırımla gerçekleştirilen Silivri – Kınalı mevkiindeki 35 bin metrekarelik fabrikadasında üretim yapıyor. 115 yıllık tarihi ile köklü bir marka olan Grisberger Holding AG ile 1992 yılında ortak olarak, Tuna Girsberg A.Ş’yi kuran Tuna Ofis, bu marka altında sadece uzmanlık alanı olan ofis koltukları üretiyor. Tuna Ofis’in ürün kategorisinde şirket merkezleri için her türlü yönetici takımları, oturma grupları, misafir koltukları, çalışma masaları ve çok amaçlı dolap sistemleri gibi çok çeşitli ofis mobilyaları bulunuyor.


Geri Dön