24 / 04 / 2024

Ankara- Ankara Projesi tüketici davası ile ilgili yeni gelişme!

Ankara- Ankara Projesi tüketici davası ile ilgili yeni gelişme!

Yapı Kredi GYO'ya karşı açılmış dava ile ilgili yeni bir gelişmenin olmadığı bilgisi paylaşıldı. Yargıtay 3. Hukuk Dairesi, istinafın şirket lehine davanın red kararını hukuka uygun bularak onadı. Dosya şirket lehine kesinleşmiş olup, tamamıyla kapandı. 



Yapı Kredi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Ankara-  Ankara  Projesi tüketici davası ile ilgili güncelleme hakkında açıklama yaptı. 

Ankara-Ankara projesiyle ilgili Eray Yay (C Blok, 13 numaralı daire sahibi) tarafından Ankara 7. Tüketici Mahkemesi'nde Yapı Kredi GYO'ya karşı açılmış dava ile ilgili olarak en son 16 Ekim 2018 tarihinde yapılan Özel Durum Açıklaması ile, daha önce 25 Nisan 2018 tarihinde duyurulan Davacı'nın temyiz yoluna başvurması hususu haricinde, yeni bir gelişmenin olmadığı bilgisi paylaşıldı. Yargıtay 3. Hukuk Dairesi, temyiz incelemesi sonucunda ilk derece mahkemesinin ve istinafın şirket lehine davanın red kararını hukuka uygun bularak onadı. Dosya şirket lehine kesinleşmiş olup, tamamıyla kapandı.

Yapı Kredi GYO'nun KAP açıklaması:
Ankara-Ankara projesiyle ilgili Sn. Eray Yay (C Blok, 13 numaralı daire sahibi) tarafından Ankara 7. Tüketici Mahkemesi'nde Şirketimize karşı açılmış dava ile ilgili olarak en son 16.10.2018 tarihinde yapılan Özel Durum Açıklaması ile, daha önce 25.04.2018 tarihinde duyurulan Davacı'nın temyiz yoluna başvurması hususu haricinde, yeni bir gelişmenin olmadığı bilgisi paylaşılmıştır. 

Yargıtay 3. Hukuk Dairesi, temyiz incelemesi sonucunda ilk derece mahkemesinin ve istinafın Şirket lehine davanın red kararını hukuka uygun bularak onamıştır. Dosya Şirketimiz lehine kesinleşmiş olup, tamamıyla kapanmıştır.


Geri Dön