25 / 04 / 2024

Tunceli'de arazi kavgası: 2 yaralı!

Tunceli'de arazi kavgası: 2 yaralı!

Tunceli'nin Hozat ilçesinde dayı Çetin Yıldız ile yeğeni Engin Güneş arasında arazi anlaşmazlığı çıktı. Kavga sonucunda dayı yeğenini ve eniştesini öldürüp intihar etti.



Tunceli'de bir kişi, yeğenini ve eniştesini öldürüp, bir akrabasını da ağır yaraladı ve intihar etti.

Sakarya Gazetesi'nde yer alan habere göre; Hozat ilçesi Kavuktepe köyünde meydana gelen olayda, dayı Çetin Yıldız ile yeğeni Engin Güneş arasında arazi anlaşmazlığı yaşandı.

Yaşanan olay sonrasında cinnet getiren dayı Yıldız, eline aldığı tüfekle yeğeni Engin ile eniştesi Müslüm Güneş'i vurup öldürdü. Olayda araya giren akrabaları Şirin Güneş ise ağır yaralandı. Cinnet getiren dayı ise daha sonra kendine ateş edip intihar etti. Köye çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi.

Ağır yaralanan Şirin Güneş köyden önce ilçeye ardından da askeri helikopterle alınarak Elazığ'a götürüldü. Elazığ'da Fırat Üniversitesi Hastanesine kaldırılan yaralı kadın tedavi altına alındı.

Olay yerinde Cumhuriyet Savcısı ve jandarma ekipleri incelemelerde bulundu. İntihar eden Yıldız ile öldürülen baba ile oğlunun cansız bedeni ilçe Devlet Hastanesine kaldırıldı.
 


Geri Dön