18 / 04 / 2024

Tünel Yapım Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı Ağustos'ta düzenlenecek!

Tünel Yapım Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı Ağustos'ta düzenlenecek!

Türkiye’de tünelcilikle ilgili kurulan ilk dernek olan Tünelcilik Derneği (TÜNELDER), faaliyetleri doğrultusunda Demos Fuarcılık ile birlikte yapacağı Tünel Yapım Teknolojileri Ve Ekipmanları Fuarı 28-31 Ağustos 2014 tarihlerinde düzenlenecek...




Türkiye’de tünelcilikle ilgili kurulan ilk dernek olan Tünelcilik Derneği (TÜNELDER), faaliyetleri doğrultusunda Demos Fuarcılık ile birlikte yapacağı Tünel Yapım Teknolojileri Ve Ekipmanları Fuarı "Tunnel Expo Turkey"de, isteyen ziyaretçilere kurs da verecek.


TÜNELDER açıklamasına göre, 28-31 Ağustos 2014 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde yapılacak fuarda 4 gün boyunca dernek üyeleri akademisyen ve firmalar tarafından eğitici kısa kurslar verilecek.


TÜNELDER Başkanı Prof. Dr. Nuh Bilgin önderliğinde, sektöre ve kamuoyuna tünelcilik fuar içinde düzenlenecek kısa kursla aktarılacak.


Bilgin, sektörde birkaç yıl içinde 35 milyar avroluk yatırım beklendiğini belirterek, eğitim programında, tünel tasarımının temel ilkeleri, karşılaşılan sorunlar, yeni teknolojiler gibi ana konuların anlatılacağını bildirdi.



AA


Geri Dön