24 / 04 / 2024

Tureks Stone'dan kişiye özel mutfak tasarımı!

Tureks Stone'dan kişiye özel mutfak tasarımı!

Tureks Stone, özel yüzey işleme teknikleriyle ortaya çıkardığı benzersiz ürünlerle mutfakları yeni baştan yaratıyor.



Dekorasyonda doğal yaşam trendine öncülük eden Tureks Stone, mutfaklarını yenilemek isteyenlere eşsiz koleksiyonlar sunuyor. Doğal taşların özgün renklerini gelişmiş yüzey işleme teknikleriyle ortaya çıkaran ve mutfak dekorasyonunda fark yaratan Tureks Stone, 25 özel koleksiyonu ile dikkatleri üzerine çekiyor.


Mutfaklarda mermer doğallığı

Tureks Stone'un çeşitli ebatlarda tasarladığı ürünler, farklı ölçülere sahip mutfaklara uygun olmalarıyla görsel uyumu güçlendiriyor. Birkaç koleksiyonun kombinasyonundan oluşan, kişisel beğeniye uygun farklı kompozisyonlar oluşturulmasına da imkan sağlayan Tureks Stone, geniş bir yelpazede doğal renk seçeneği sunuyor. Kişisel tercihe göre mutfaklara klasik, modern, rustik ve vintage dekorasyon stillerini yansıtan Tureks Stone, bej, beyaz, beyaz giri, kahverengi, sarı, siyah, yeşil ve çok renkli kompozisyonlarla mutfaklara doğal görünümü yüksek bir estetikle taşımayı başarıyor. 


Tureks Stone Yöneticisi Yüksek İç Mimar Gökçen Anlı, tezgah ve set aralarında da mermer kullanımının işlevsel ve dekoratif bir çözüm olduğunu belirterek şunları kaydediyor: “Mermer malzeme, mutfak ve banyo tezgahlarında kullanım rahatlığı bakımından en çok tercih edilen ürünlerin başında geliyor. Doğal bir malzeme olduğu için gıda maddeleriyle temasında sorun yaşanmaması, uzun ömürlü olması, çizilmez, ısıdan etkilenmez, renk değiştirmez özellikte olması ve kolay temizlenmesi nedeniyle mermer ideal bir tercih olarak öne çıkıyor. Bir bütün olan tezgah ve düşey olarak duran tezgah alnı için damar takip mermer kullanılabiliyor ve görsellik pekişiyor. Ayrıca kişiye özel, başka örneği olmayan mutfaklar da yaratılabiliyor.”

 



Geri Dön