24 / 04 / 2024

Gizem Mobilya kişiye özel mobilya tasarlayacak!

Gizem Mobilya kişiye özel mobilya tasarlayacak!

Üçüncü mağazası olan Gizem Exclusive'yi Karabağlar'da açan Gizem Mobilya, başarı çıtasını yükseltiyor. 5 katlı yeni mağazada kişiye özel mobilya tasarımları da yapılıyor



Sektörde 60 yılı geride bırakan Gizem Mobilya, Karabağlar ve Kısıkköy'deki mağazalarının ardından üçüncü mağazasını Karabağlar'da Gizem Exclusive'yi hizmete soktu. 1250 metrekare alandan oluşan 5 katlı Gizem Exclusive, lüksün yeni adresi oldu. İç mimar desteğinin verildiği Gizem Exclusive'de A'dan Z'ye proje teslimi ve kişiye özel mobilya tasarımları yapılıyor. Sadece  İzmir  ile sınırlı kalmayan ve tüm Türkiye'den müşterileri olan Gizem Exclusive, müşterilere özel olduklarını hissettirmek adına proje bazlı işlerde randevu sistemi ile çalışıyor. 1955'te Söke'de kurulan ve 3 kuşaktır mobilya sektöründe yer alan Gizem Mobilya'yı iki kardeş İlker Erdiliballı ve İlknur Ergüven yönetiyor. Gizem Exclusive'de, en önemli faktörün lüks olduğunu vurgulayan İlker Erdiliballı, "Mağazamız İzmir'de lüksün yeni adresi olacak. Mağazamızda Art Deco, Vintage, Country, Provans ve moderm mallar sunuyoruz. Coastal Living, ürünleri ve aynı zamanda kendi üretimimiz mobilyaları sergiliyoruz" dedi. 


ÖZEL AKSESUARLAR 

Gizem Exclusive'de mobilyanın yanı sıra aksesuarlarında bulunduğunu belirten İlknur Ergüven, şöyle devam etti; "Mağazamızda iç mimar desteği veriyoruz. İthal, başka örneği olmayan çok özel ev aksesuarları getiriyoruz. Ayrıca, halı, perde, duvar kağıdı gibi hizmetleri de sunuyoruz. Mobilya tasarımında kişiye özel çalıştığımız anda mobilyanın başka bir örneği de olmuyor. Ölçüleri, cila rengi, tasarımı, dizaynı tamamen müşterimizin istekleri doğrultusunda şekilleniyor. Müşterilerimizin sadece satış anında değil, satış sonrasında verdiğimiz hizmetler ile de yanlarında oluyoruz. Ayrıca mağazamızda çözüm ortaklarımız Lamborghini, Yatsan ve Coastal'in ürünleri de sergileniyor." 


Sabah Egeli


Geri Dön