24 / 04 / 2024

Turizm imar planı Bakanlığın üzerinden yapımalı!

Turizm imar planı Bakanlığın üzerinden yapımalı!

Ünye Belediyesi, bu yıl ikinci kez EMİTT’e katıldı. Başkan Ahmet Çamyar, "Turizm imar planı ile ilgili bu planın Kültür ve Turizm Bakanlığı üzerinden yapılması gerektiğini düşünüyoruz." dedi. 



Dünyanın en büyük beş turizm fuarı arasında gösterilen EMİTT’e, Ünye’yi temsilen Ünye Belediyesi bu yıl ikinci kez katılıyor.


Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, turizmcilerle yapılan toplantıda önemli fikirlerin ortaya koyulduğunu ifade etti. Başkan Çamyar, "Turizm imar planı ile ilgili bu planın Kültür ve Turizm Bakanlığı üzerinden yapılması gerektiğini düşünüyoruz. Bu kapsamda talebimizi Kültür ve Turizm Bakanımız Numan Kurtulmuş’a ileteceğiz. İkinci bir konu ise kentimize gelen turların otobüslerinin durabileceği bir park alanı. Bu konuda da çevre yolunda uygun bir yer tespit edilerek, park alanı ve hediyelik eşyaların satışını yapılabileceği bir konseptle ilgili çalışma başlatacağız. Yatırımcılarımız böyle bir talebi olursa gerekli altyapıyı sağlarız. Ayrıca tur operatörleri ile ilgili de Ünye’mizde bir tanıtım gezisi yapmayı planlıyoruz" şeklinde açıklama yaptı. 


Geri Dön