26 / 04 / 2024

Türk beyaz eşya devinden büyük yatırım!

Türk beyaz eşya devinden büyük yatırım!

Arçelik, küresel büyüme yolculuğuna yeni bir üretim merkezini daha ekleyerek Mısır'da 100 milyon dolarlık yatırımla bir beyaz eşya üretim tesisinin temellerini atmış oldu.



Arçelik'ten yapılan açıklamaya göre, dünya genelinde 9 ülkede 30 üretim tesisi ile faaliyet gösteren Arçelik, küresel büyümesine yeni yatırım hamlesiyle devam ettirmekte.

2012 yılında Beko markasıyla Mısır pazarına giren Arçelik'in, 100 milyon dolar yatırımla inşa ettiği beyaz eşya üretim tesisi, tamamlandığında 2 bin kişiye istihdam oluşturacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön