29 / 03 / 2024

Türk Hava Yolları, Avea ile birlikte Discover İstanbul mobil uygulamasına imza attı!

Türk Hava Yolları, Avea ile birlikte Discover İstanbul mobil uygulamasına imza attı!

Avea, Türk Hava Yolları (THY) ile işbirliğine giderek, İstanbul hakkında en doğru ve güncel bilgiye en kolay şekilde erişimi sağlamayı hedefleyen “Discover Istanbul” mobil uygulamasına imza attı...



·Türkiye’nin en yenilikçi mobil iletişim operatörü Avea, bu yıl dahil olmak üzere art arda dördüncü kez Avrupa’nın en iyi havayolu seçilen Türk Hava Yolları (THY) ile işbirliğine giderek, İstanbul hakkında en doğru ve güncel bilgiye en kolay şekilde erişimi sağlamayı hedefleyen “Discover Istanbul” mobil uygulamasına imza attı.



·İstanbul'da gezilecek yerlerden en güncel kültürel haberlere; hediye, yemek, alışveriş, araç kiralama ve eğlence seçeneklerinden toplu taşıma araçlarının kullanımına kadar zengin bir içeriği Türkçe ve İngilizce dil seçenekleriyle sunan mobil uygulama, tüm iOS ve Andorid kullanıcılarıyla buluştu

 

Türkiye’nin en yenilikçi mobil operatörü Avea ile Skytrax yolcu değerlendirme sonuçlarına göre bu yıl art arda 4. kez olmak üzere Avrupa’nın en iyi havayolu şirketi seçilen ve dünyada en fazla ülkeye uçan havayolu şirketi olan Türk Hava Yolları (THY), İstanbul ziyaretçilerine özel ayrıcalıklı bir mobil uygulamaya imza attı.


Avea ana sponsorluğunda, İstanbul’u tanıtan ve dünya çapında şu ana kadar yapılmış en geniş çaplı mobil uygulama olarak hayata geçirilen “Discover Istanbul” mobil uygulaması, sadece yerli ve yabancı turistlerin değil, İstanbul'da yaşayanların da faydalanabileceği bir uygulama olarak tüm iOS ve Andorid kullanıcılarıyla buluştu.


Altyapısı ve içeriği ile İstanbul hakkında en doğru ve güncel bilgiye en kolay şekilde erişimi sağlamak üzere tasarlarlanan Discover Istanbul, İstanbul'da gezilecek yerlerden en güncel kültürel haberlere; hediye, yemek, alışveriş, araç kiralama ve eğlence seçeneklerinden toplu taşıma araçlarının kullanımına kadar zengin bir içeriği İngilizce ve Türkçe dil seçenekleriyle sunuyor.


Uygulamada en cazip eğlence mekanları önerileri ile birlikte, araç kiralama hizmeti, en güncel kültürel haberler ile İstanbul’un en merkezi yerlerinde bulunan otel önerileri ve kullanıcı yorumları da bir arada yer alıyor. Kullanıcılar; offline kullanım imkanı ile deneyimi kesintisiz ve masrafsız olarak yaşayabilecek, düzenli güncellemeler ile her zaman doğru bilgilere ulaşabilecekler.


Ahmet Olmuştur: “Discover İstanbul uygulamasıyla,

güzel şehrimizin tanıtımına yeni bir boyut getiriyoruz”

 

Türk Hava Yolları Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur ise; “Türk Hava Yolları, dünyada en çok ülkeye uçan hava yolu olarak İstanbul merkezine önem vermekte ve İstanbul’un tanıtımlarına destek vererek İstanbul’a gelenlere ayrıcalık sunmaktadır. Ortaklığımız, Istanbul Shopping Fest, Istanbul Airshow gibi sponsorluklar ve Touristanbul gibi İstanbul’u destekleyici çalışmalarla İstanbul için hizmet vermeyi sürdürmektedir. Avea ile birlikte imza attığımız Discover İstanbul uygulaması ile güzel şehrimizin tanıtımına yeni bir boyut getirdiğimizi düşünüyorum” dedi.


Baran Yurdagül: “Ziyaretçiler, Discover İstanbul ile

İstanbul’u daha yakından tanıma fırsatı bulacak”

 

Türkiye’nin en yenilikçi mobil operatörü olarak daima kullanıcıların hayatını kolaylaştıran uygulamalar geliştirdiklerini belirten Avea Mobil Bağlantı Direktörü Baran Yurdagül; “Ziyaretçiler, Discover İstanbul uygulamasıyla İstanbul’u daha yakından tanıma fırsatı bulacak. Dünyanın en büyük medeniyetlerine ev sahipliği yapan İstanbul gibi bir şehir için böylesi bir uygulamaya Türk Hava Yolları ile birlikte imza atmaktan dolayı ayrıca mutluyuz. Yerli ve yabancı ziyaretçilerin A’dan Z’ye tüm sorularının cevaplarını Discover İstanbul’da bulacaklarına inanıyoruz” dedi.


Avea ile dolaşım yapan turistler için TTNet Wifi noktaları da haritada


Avea, uygulamadaki sponsorluğu kapsamında, yurtdışından gelen ve Avea’da uluslararası dolaşım yapan turistlere, TTNET WiFi noktalarında 600 dakika ücretsiz WiFi kullanım fırsatı sunuyor. Uygulamada bulunan harita alanında gösterilen en yakın restoranlar, gezilecek yerler ve alışveriş merkezlerinin yanı sıra en yakın TTNET WiFi noktaları da haritada yer buluyor.


Geri Dön