25 / 04 / 2024

Türk Hava Yolları 3 şirketi tek çatı altında topluyor

 Türk Hava Yolları 3 şirketi tek çatı altında topluyor

Türk Hava Yolları (THY) tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen açıklamada havacılığın yan kollarında faaliyet gösteren üç şirketin tek çatı altında toplanacağı belirtildi.



THY'den yapılan açıklamada, havacılık sektörüne hizmet veren yan sanayi kollarında kurulu üç iştirakin tek çatı altında toplanacağı belirtildi. Söz konusu birleştirme ve satın alma işlemleriyle ilgili ön çalışmaların tamamlandığı ve sürecin başlatıldığı belirtilirken, Kibar Holding'den alınacak yüzde 50 oranındaki hisse içinde Rekabet Kurumu'dan onay alınacağı ifade edildi.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön