19 / 04 / 2024

Türk Telekom Global Carrier Awards 2014'te ödül aldı!

Türk Telekom Global Carrier Awards 2014'te ödül aldı!

Global Carrier Awards 2014 - Küresel Taşıyıcı Ödülleri’nde 'Orta ve Doğu Avrupa’nın En İyi Veri ve Toptan Ses Taşıyıcısı' unvanını alan Türk Telekom International, aynı zamanda “Orta Doğu’nun En İyi Projesi” ödülüne de sahip oldu




Türk Telekom International, toptan telekom sektörünün prestijli ödül etkinlikleri arasında yer alan Global Carrier Ödülleri'nde iki  başarı elde etti. Şirket,  4 Kasım 2014 gecesi Amsterdam’da yapılan ve uluslararası toptan telekomünikasyon sektörünün en önemli etkinliği olan Global Carrier Awards 2014 - Global Taşıyıcı Ödülleri’nde, Orta ve Doğu Avrupa’nın 'En İyi Veri ve Toptan Ses Taşıyıcısı' unvanını ve 'Orta Doğu’nun En İyi Projesi' ödülünü kazandı.

 

Türk Telekom International, “Orta Doğu’nun En İyi Projesi” ödülünü ise Orta Doğu ile Avrupa arasındaki telekom trafiği için Süveyş Kanalı’nı devre dışı bırakan alternatif bir karasal güzergah sağlayan, AMEER (Alternatif Orta Doğu ve Avrupa Güzergahı) projesiyle aldı.


 "Yeni pazarlara yoğun biçimde yatırım yapıyoruz"


Başarılarla ilgili açıklama yapan Türk Telekom International CEO’su Cengiz Öztelcan, “Orta ve Doğu Avrupa’nın ‘En İyi Toptan Taşıyıcısı’ unvanını 2 yıl üst üste kazanmaktan ve çalışmalarımızın uluslararası telekomünikasyon camiası tarafından takdir edildiğini görmekten büyük bir onur duyuyoruz. Bu ödül markamızın gücünün ve hizmette mükemmeliyete verdiğimiz önemin bir kanıtıdır. Türkiye’yi veri ve ses trafiğinin merkezi yapma kararlılığımızdan hareketle komşularımızın Batı Avrupa’ya ve tüm dünyaya ulaşmasını sağlamak için yeni pazarlara yoğun biçimde yatırım yapıyoruz” ifadelerinde bulundu.


Dünya


Geri Dön