26 / 04 / 2024

Türk Telekom otobüs duraklarını ev gibi dekore etti

Türk Telekom otobüs duraklarını ev gibi dekore etti

Türk Telekom, ev gibi döşenen, içine koltuk ve kullanıma hazır durumda bir ev telefonu yerleştirilen duraklarla, yeni Ev Avantaj tarifelerine dikkati çekiyor



Türk Telekom, İstanbul'un bazı noktalarındaki otobüs duraklarını `Ev Gibisi Yok' kampanyasından yola çıkarak dekore etti. Türk Telekom'dan yapılan yazılı açıklamada, şirketin, `Ev Gibisi Yok' adlı yeni kampanyasının tanıtımı için İstanbul'daki çeşitli otobüs duraklarını aynı konseptle dekore ettiği belirtildi.

Ev gibi döşenen, içine koltuk ve kullanıma hazır durumda bir ev telefonu yerleştirilen durakların, yeni Ev Avantaj tarifelerine dikkati çektiği ifade edilen açıklamada, şöyle denildi: "Türk Telekom, yeni Ev Avantaj tarifelerinin tanıtımı amacıyla Teşvikiye, Bebek, Akatlar, 4 Levent ve Şaşkınbakkal'daki otobüs duraklarını adeta küçük bir eve dönüştürdü. İçine koltuk ve sehpalar yerleştirilen duraklarda, yolcuların akşam 19.00- sabah 07.00  arasında bedava konuşma yapabilecekleri bir de ev telefonu bulunuyor. Türk Telekom 'Ev Gibisi Yok' durakları, müşteriye katma değer sağlayan Ev Avantaj tarifelerinin sağladığı akşamdan sabaha bedava arama yapma gibi fırsatlara dikkati çekiyor. 'Ev Gibisi Yok' kampanyasının tanıtımı için otobüs duraklarında uygulanan ev dekoru yolculardan büyük ilgi görüyor."

16.5 milyon abone
Türk Telekom, sabit hat ve GSM'den geniş bant internete kadar bütünleşmiş telekomünikasyon hizmetleri sunuyor. Türk Telekom grup şirketlerinin 31 Aralık 2009 itibarıyla 16.5 milyon sabit hat, 6.2 milyon ADSL hattı ve 11.8 milyon GSM abonesi bulunuyor.

Teknoloji şirketleri var
Şirket, tüm ülkeyi kapsayan modern şebeke altyapısıyla Türkiye genelindeki bireysel ve kurumsal müşterilerine geniş hizmet yelpazesi sunuyor. TTNET, Argela, Innova, Sebit, Sobee ve AssisTT şirketlerinin yüzde 99.9'una sahip olan Türk Telekom, aynı zamanda Türkiye'deki üç GSM operatöründen biri olan Avea'nın hisselerinin yüzde 81.4'üne de sahip.
Bunun yanı sıra Türk Telekom, Arnavutluk'taki yerleşik telekom operatörü Albtelecom şirketinde de dolaylı azınlık hissesine sahip. Türk Telekom'un hisselerinin yüzde 55'i Ojer Telekomünikasyon A.Ş. ve yüzde 30'u Hazine Müsteşarlığı'na ait. Kalan yüzde 15'lik hissesi de halka arz edildi. Hisseler İMKB'de işlem görüyor.
Radikal

Konu ile ilgili basında yer alan diğer haberler

Türk Telekom'dan `Ev Gibisi Yok' kampanyası 
Ev Gibisi Yok' sloganıyla yola çıkan Türk Telekom, Teşvikiye, Bebek, Akatlar, 4 Levent ve Şaşkınbakkal gibi semtlerdeki otobüs duraklarını aynı ev konseptinde düzenledi. Ev gibi döşenen, içine koltuk ve kullanıma hazır durumda bir ev telefonu yerleştirilen duraklarda, yolcuların akşam 19.00- sabah 07.00  arasında bedava konuşma yapabilecekleri belirtildi. Kampanyanın tanıtımı için otobüs duraklarında uygulanan ev dekoru yolculardan büyük ilgi gördüğü gözlendi.
Star

Otobüs durağında 'Ev Gibisi Yok'!
TÜRK Telekom, 'Ev Gibisi Yok' adlı yeni kampanyasının tanıtımı için İstanbul'daki çeşitli otobüs duraklarını ev gibi döşedi. Teşvikiye, Bebek, Akatlar, 4 Levent ve Şaşkınbakkal'daki otobüs duraklarını küçük bir eve dönüştüren Türk Telekom, yolcuların akşam 19.00- sabah 07.00 arasında bedava konuşma yapabilecekleri bir de ev telefonu bulunduyor. Ev Avantaj tarifelerine dikkat çekmek için yapılan bu uygulama, İstanbullular'dan büyük ilgi görüyor.
Takvim


Geri Dön