26 / 04 / 2024

Türk Telekom'dan konut sigortası fırsatı!

Türk Telekom'dan konut sigortası fırsatı!

Türk Telekom, Ev Avantaj'lılara konut sigortası fırsatı sunuyor



Türk Telekomünikasyon A.Ş., "Ev Gibisi Yok" konsepti çerçevesinde evlere artı değer katmaya devam ettiğini, Türk Telekom Ev Avantaj tarifesi müşterilerinin bu kez de ERGO Sigorta'dan konut sigortası sahibi olacaklarını bildirdi.

Türk Telekom'dan yapılan yazılı açıklamada, yeni kampanya ile, Ev Avantaj tarifesinde olan, bu tarifelere geçen ya da yeni aboneliklerini bu tarifelerden yaptıran Ev avantaj abonelerinin, ERGO Sigorta'dan konut sigortası sahibi olma imkanını yakaladıkları kaydedildi.

Başvuran ilk 300 bin Ev Avantaj müşterisinin bu fırsattan yararlanabilecekleri ve bu sayede ERGO Sigorta güvencesini evlerine taşıyacakları vurgulanan açıklamada, yapılan anlaşmaya göre ERGO Sigorta güvencesi altındaki Ev Avantaj müşterilerinin evleri yangın, hırsızlık, yıldırım, infilak ve dahili su basması durumlarına karşı güvence altına alınırken bu durumlara maruz kalan Ev Avantaj abonelerinin hasarlarının, konut sigortasının teminatının limiti dahilinde tazmin edileceği belirtildi.

Açıklamada, 12 ay boyunca devam eden bir güvence olan konut sigortası kapsamında belirlenen teminat bedelinin yangın, yıldırım, ve infilak için 5.000 lira, hırsızlık için 500 lira, dahili su basması için 500 lira olduğu ifade edildi.

Ev Avantaj tarifeleri ile Türk Telekom müşterileri Haziran sonuna kadar akşam 7;den, sabah 7;ye kadar ev telefonundan haftanın her günü hem şehir içi hem de şehirler arası aramaları bedava yapıyor.

Ev Avantaj Akşam ve Ev Avantaj Uzun tarifelerini kullanan Türk Telekom müşterileri de, 30 Haziran;a kadar "Evden Cebi Aramanın En Ucuz Yolu (6,5 kuruş/ dakika)" kampanyasından yararlanabiliyor. Kampanya kapsamında, sabit telefonlardan GSM yönüne yapılan aramalar tüm vergiler dahil, dakikası sadece 6,5 kuruş olarak ücretlendiriliyor.
AA


Geri Dön