29 / 03 / 2024

Türk Ytong 2021 hedeflerini açıkladı!

Türk Ytong 2021 hedeflerini açıkladı!

Yapı malzemesi sektörünün öncü kuruluşları arasında yer alan Türk Ytong, 50. Ytong Yetkili Satıcılar Toplantısı’nı online canlı olarak gerçekleştirdi.. “Dünden Yarına Daima Yan Yana” temasıyla yapılan toplantıda 2021 yılı için belirlenen hedefler paylaşıldı...



Yapı malzemesi sektörünün öncü kuruluşları arasında yer alan Türk Ytong'un  “Dünden Yarına Daima Yan Yana” temasıyla gerçekleştirdiği toplantıda 2021 yılı için belirlenen hedefleri paylaştı.

Ytong Yönetim Merkezi’nden canlı yayınlanan 50. Ytong Yetkili Satıcılar Toplantısı’nda 2020'nin değerlendirmesi yapılarak, şirkete ve sektöre ilişkin bilgiler verildi. Sunuculuğunu Kadir Çöpdemir’in yaptığı etkinlikte, Ytong’un ilk Yetkili Satıcıları arasında yer alan Cemal Akkanlar ile bir söyleşi gerçekleştirildi. Yılın en başarılı sonuçlarına ulaşan Denizli, Bursa ve İstanbul’daki Yetkili Satıcılar canlı yayına konuk olarak katılarak ödüllerini aldılar. Gerçekleştirilen toplantıda ayrıca Ytong ile uzun yıllar iş birliği yapan yetkili satıcılar ile 2020 yılında başarılara imza atan yetkili satıcılara ödülleri teslim edildi.

Türk Ytong 2021 hedeflerini açıkladı!

 

Tedbirleri aldık, üretim devam etti

Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar toplantıda gerçekleştirdiği konuşmada 2020'yi değerlendirerek, inşaat sektörünün son senelerde yaşadığı zorluklara salgın hastalığın da eklenmesiyle tüm sektörler gibi olumsuz etkilendiğini belirtti. Pandeminin başından itibaren fabrikalarda üretime aralıksız devam ettiklerini belirten Hinginar, “Aldığımız tedbirler sayesinde 2020 yılının bütün olağanüstü zorluklarına karşı bugün Türk Ytong olarak sapasağlam ayaktayız ve 2021 yılı için de geleceğe güvenle bakmaya devam ediyoruz. Geleceğe ışık tutacak, bizleri ve ülkemizi daha iyiye taşıyacak projelerle başarılara yol alacağımız bir dönem için hazırız.” diye konuştu.

Türk Ytong 2021 hedeflerini açıkladı!

Sektörün amiral gemisi 

Fethi Hinginar, Türk Ytong’un Yetkili Satıcılarıyla birlikte 50. toplantıya imza atıyor olmasının önemiyle ilgil olarak ise “Bu sene Cumhuriyetimizin 98. yılını kutlayacağız. 98 yılın 58’inde Türk Ytong olarak bayrağımızı gururla taşıdık ve bu ülkenin en güvenilir kurumlarından biri olduk. Attığımız adımlarla hep öncü olduk, lider olduk, çağdaş yaşamın simgesi olduk. Sizlerle birlikte büyük bir aile ve sektörümüzün amiral gemilerinden biri olduk. Fırtınalı, dalgalı denizlerde savrulmadan yan yana yol aldık, almaya da devam edeceğiz.” diye konuştu.

Genel Müdür Yardımcısı Tolga Öztoprak da konuşmasında inşaat sektörüne ilişkin önemli göstergeleri ve 2020 yılı satış pazarlama faaliyetlerini masaya yatırdı. 2021 yılı için belirlenen hedeflere değindi.

Konuşmalardan sonra gerçekleştirilen ödül töreninde ise 5 ile 35 yıl arasında değişen sürelerde Ytong yetkili satıcısı olan şirketlere kıdem plaketleri teslim edildi. Ayrıca 2020'de satış başarılarına imza atan yetkili satıcılar ödüllendirildi ve plaketleri verildi. 

 


Geri Dön