25 / 04 / 2024

Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom şanslı müşterilerine 150 bin TL dağıtıyor! Bana çıkmaz demeden başvurun!

Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom şanslı müşterilerine 150 bin TL dağıtıyor! Bana çıkmaz demeden başvurun!

Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için kapsam ağını genişletiyor. Altyapılarını güçlendirmek isteyen operatör firmaları bu çerçevede binalara ödediği baz istasyonu kurulum fiyatını da yeniledi. İşte detaylar...



ŞANSLI BİNALARA 150 BİN TL ÖDEME GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Altyapılarını güçlendirmek isteyen operatör firmaları bu çerçevede apartmanlara ödediği baz istasyonu kurulum fiyatını da güncelledi. 

“Elektronik Haberleşme Cihazlarından Kaynaklanan Elektromanyetik Alan Şiddetinin Uluslararası Standartlara Göre Maruziyet Limit Değerlerinin Belirlenmesi, Kontrolü ve Denetimi Hakkında Yönetmelik” yasalarına entegre edilmesi koşuluyla kapsama ve kapasite yükselişi onay alan lokasyonlarda bulunan apartmanlarda baz istasyonu kurulmasına onay çıktı.

Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom şanslı müşterilerine 150 bin TL dağıtıyor! Bana çıkmaz demeden başvurun!

BAZ İSTASYONU BAŞVURUSU NEREDEN, NASIL YAPILIR?

Apartmanına baz istasyonu kurdurmayı isteyen vatandaşlar ve bina yöneticilerinin başvuru işlemini gerçekleştirmeleri yeterli oluyor. Konu hakkında bilgi edinmek adına operatör firmaları ile iletişime geçilerek bilgi alınması yeterli oluyor. 

Saha elamanları tarafından gerçekleştirilen kontrollerin ardından onay verilmesi durumunda baz istasyonu kurulumu gerçekleştiriliyor.

Baz istasyonunun kurulumu için öncelik sinyali düşük olan bölgelerin oluyor. Koşulları yerine getiren binalara 150 bin liraya varıncaya kadar ödeme gerçekleştiriliyor.

Apartmanların çatı katısına yapılan baz istasyonları adına dairelerde olduğu gibi kiralama usulünde olup ödemeler yıl bazında yatırılıyor.

Her sene gerçekleştirilen kira sözleşmesi güncellenmesi koşuluyla bir defa daha tahsilat gerçekleştiriliyor. Sayılar belli periyotlar çerçevesinde güncellenerek her yıl fiyatlar zamlı olarak yapılıyor.

Siz de apartmanınıza baz istasyonu kurdurtarak ödeme almak istiyorsanız, operatör firmalarının ilgili bölümleri ile iletişime geçerek saha yöneticileri tarafından denetim gerçekleştirilmesini isteyebilirsiniz. 

Müjde verildi! Aile Bakanlığı’ndan yeni bir destek! Başvuran herkese anında aylık 300 TL! Başvuru sayfası bu haberde!

Aile Bakanlığı’ndan son dakika müjdesi! Evinde eşyası olmayanlara 5 bin TL eşya parası verilecek! Bu parayı hemen alın!

Aile Bakanlığı öyle bir duyuru yaptı ki! Tek seferde 25 bin, 10 bin ve 5 bin TL ödeme yapılacak! Bu parayı mutlaka alın!


Geri Dön