18 / 04 / 2024

Turkcell’den rüya gibi çekiliş! iPhone 13 Pro Max kazanmak elinizde

Turkcell’den rüya gibi çekiliş! iPhone 13 Pro Max kazanmak elinizde

Turkcell’in Platinum uygulamasındaki çekilişe katılan kullanıcılar arasından 5 kişi 39.999.00 Türk Lirası değerinde  Apple iPhone 13 Pro Max 512 GB  kazanacak. Çekilişe katılabilmek için son tarih 23 Ekim 2022…



İşte Turkcell Platinum ve Platinum Black müşterilerine özel kampanyanın detayları…

Turkcell’in kampanyası Platinum ve Platinum Black müşterilerine özel. Platinum rüya hediyeleri kazanabilmek için Platinum uygulamasında yer alan çekiliş sayfasını her gün düzenli olarak takip edebilir, uygulamada duyurulan çekiliş başvuru tarihlerini kontrol ederek kazanabilirsiniz. 

Turkcell’den rüya gibi çekiliş! iPhone 13 Pro Max kazanmak elinizde

Turkcell’in Rüya Hediyeler çekilişi 23 Ekim 2022 tarihine kadar devam edecek.  Turkcell Platinum’daki çekiliş sayfasındaki ad, soyad, telefon, adres bilgilerini eksiksiz ve hatasız dolduran Turkcell Platinum ve Turkcell Platinum Black müşterileri çekilişe katılmaya hak kazanıyor.  

Turkcell Platinum Black müşterilerine her gün çekilişe katıldıkları takdirde 23 Ekim’e kadar her gün için bir çekiliş hakkı verilecek.
Kampanya tarihleri arasında 12 ay taahhütle üst paket geçişi yapan kurumsal ve bireysel Platinum müşterilerine ise ek 5 çekiliş hakkı verilecek. Çekilişi kazananlar Platinum uygulaması ve Takvim Gazetesi’nde duyurulacak. Çekiliş sonucunda hediye kazanan kullanıcılar hediyelerini almak için Milli Piyango’nun resmi ajansı Hedef Direct İletişim Çözümleri Pazarlama ve Danışmanlık Hizmetleri ile 0212 356 75 70 numaralı telefondan iletişime geçebilir.


Geri Dön