19 / 04 / 2024

Türker Proje esas sözleşme tadili için başvuru yaptı!

Türker Proje esas sözleşme tadili için başvuru yaptı!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş., esas sözleşme tadili için iznini almak üzere T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na bugün başvuru yaptı.



Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kayıtlı sermaye tavanı işlemlerine ilişkin bildirim yayınladıç


Türker Proje Gayrimenkul'ün kayıtlı sermaye tavanının geçerlilik süresinin 2018-2022 yıllarını kapsayacak şekilde 5 yıllık bir süre için yeniden uzatılmasını teminen, Şirket Esas Sözleşmesi'nin "ŞİRKETİN SERMAYESİ" başlıklı 6. Maddesi'nin tadili için SPK'dan uygun görüş alındığı 17 Ocak 2018 tarihinde duyurulmuştu.

 

Söz konusu Esas Sözleşme tadili için iznini almak üzere T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na bugün başvuru yapıldı.

 

Türker Proje Gayrimenkul'ün KAP açıklaması: 
Şirketimiz kayıtlı sermaye tavanının geçerlilik süresinin 2018-2022 yıllarını kapsayacak şekilde 5 yıllık bir süre için yeniden uzatılmasını teminen, Şirket Esas Sözleşmesi'nin "ŞİRKETİN SERMAYESİ" başlıklı 6. Maddesi'nin tadili için SPK'dan uygun görüş alındığı 17.01.2018 tarihinde duyurulmuştu.

Söz konusu Esas Sözleşme tadili için iznini almak üzere T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na bugün (24.01.2018) başvuru yapılmıştır.

Pay sahiplerimizin ve kamuoyunun bilgisine sunarız.

 


Geri Dön