16 / 04 / 2024

Kuyumcukent Gayrimenkul sözleşme tadili için SPK'ya başvuru yaptı!

Kuyumcukent Gayrimenkul sözleşme tadili için SPK'ya başvuru yaptı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları şirket esas sözleşmesinin tadili için uygun görüş ve izin alınmak üzere Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yaptı...



Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kayıtlı sermaye tavanının geçerlilik süresinin uzatılması hakkında SPK'ya başvuru ile ilgili açıklama yaptı. 


Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın 5 Şubat 2018 tarih ve 3 sayılı toplantısında, 100 milyon TL kayıtlı sermaye tavanının aynı kalarak 2017 yılında sona eren sürenin, 2018-2022 yılları olarak uzatılmasına ve buna istinaden Ana Sözleşmenin "Şirket Sermayesi" başlıklı 6'ıncı maddesinin tadil edilerek Sermaye Piyasası Kurulu'na sunulması ile Sermaye Piyasası Kurulu'nca da uygun görülen değişikliğin tescil ve ilan edilmesi hususlarında gerekli işlemlerin yapılmasına oy birliği ile karar verildi. 


Bu çerçevede şirket esas sözleşmesinin tadili için uygun görüş ve izin alınmak üzere Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yapıldı.


Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın KAP açıklaması: 
Şirket Yönetim Kurulu'nun 05.02.2018 tarih ve 3 sayılı toplantısında, 100.000.000.- TL kayıtlı sermaye tavanının aynı kalarak 2017 yılında sona eren sürenin, 2018-2022 yılları olarak uzatılmasına ve buna istinaden Ana Sözleşmenin "Şirket Sermayesi" başlıklı 6'ıncı maddesinin tadil edilerek Sermaye Piyasası Kurulu'na sunulması ile Sermaye Piyasası Kurulu'nca da uygun görülen değişikliğin tescil ve ilan edilmesi hususlarında gerekli işlemlerin yapılmasına oy birliği ile karar verilmiştir.

Bu çerçevede Şirket Esas Sözleşmesinin tadili için uygun görüş ve izin alınmak üzere Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yapılmıştır.

Kamuoyunun bilgilerine arz ederiz.

Saygılarımızla,

KUYUMCUKENT GAYRİMENKUL YATIRIMLARI A.Ş.


Geri Dön