17 / 04 / 2024

Türkiye Aile Destek Programı'nda son dakika! Milyonlarca liralık ödeme hesaplara yattı! Şimdi bakın!

Türkiye Aile Destek Programı'nda son dakika! Milyonlarca liralık ödeme hesaplara yattı! Şimdi bakın!

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren Türkiye Aile Destek Programı çerçevesinde toplam olarak 427,9 milyon lira ödeme yapıldığı belirtildi. İşte o ödemelerle ilgili tüm ayrıntılar...



Çalışmalarını tam gaz sürdüren Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, milyonlarca kişiyi ilgilendiren Türkiye Aile Destek Programı'na ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bakan Yanık, programla ilgili açıklamasında bugüne kadar 4 milyon başvuru geldiğini, bu çerçevede 1,6 milyon haneye hak sahipliği verildiğini açıkladı.

Türkiye Aile Destek Programı nda son dakika! Milyonlarca liralık ödeme hesaplara yattı! Şimdi bakın! 

Konuya ilişkin ayrıntılara göre; Bakan Derya Yanık, ilk aşamada başvurusuna onay verilen 831 bin haneye toplam olarak 427,9 milyon TL ödeme gerçekleştirildiğinin altını çizerek, geriye kalan hanelerin ödemelerinin gelecek süreçte yapılacağını belirtti. Yine aktarılan detaylara göre, böylelikle hak sahipliği kararı verilmiş olan toplam 1,6 milyon haneye ulaşılacağına dikkat çeken Bakan Derya Yanık, Türkiye Aile Destek Programı ile 15 milyar TL tutarında bir kaynağın vatandaşlara aktarılacağının altını çizdi. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön