23 / 04 / 2024

Türkiye Emlak Bankası İzmit’e şube açtı!

Türkiye Emlak Bankası İzmit’e şube açtı!

2001 yılında kapanan Türkiye Emlak Bankası, İzmit’in en işlek caddelerinden biri olan Yürüyüş Yolu üzerinde yeni şube açtı. Banka şube açarak büyümeyi hedefliyor...



Türkiye Emlak Bankası uzun bir aradan sonra çalışmalarına tekrar başladı.  Atatürk’ün talimatıyla Emlak Bankası 3 Haziran 1926 tarihinde kurulmuştu.  Banka Gazetesi’nin haberine göre, 20 milyon lira ile faaliyete geçirilen banka, ilk çalışmalarında ülkelerin farklı şehirlerinde konut yapımına imza atmıştı.

1953 yılında Türkiye Emlak Bankası’nın sermayesi 300 milyon liraya kadar yükseldi. Sadece kendi yaptığı inşaatlara değil devlet binalarının inşaatlarına da imzasını attı. Yıllar içerisinde Emlak Bankası konut, dış ticaret ve denizcilik sektörlerinde başarısını kanıtladı.

2001 yılından sonra faaliyetlerine ara veren Türkiye Emlak Bankası, 2019 yılı sonunda yeni açacağı şubeleri ile 15 şubeye ve 250 personele kadar ulaşmayı planlıyor. 

Emlak Bankası İzmit’te Yeni Şubesini Açtı

Büyüme adımlarını hızla atan Türkiye Emlak Bankası, İzmit’in en kalabalık caddelerinden Yürüyüş Yolu’nda yeni şubesinin açılışını gerçekleştirdi.  Kapanmadan önce en son 1999 yılında İzmit Kemalpaşa Mahallesi üzerinde hizmet veriyordu. Bankanın yaptığı açıklamalardan sonra Türkiye’de birçok şube açması bekleniyor.


Geri Dön