25 / 04 / 2024

Türkiye Finans, 65 yaş ve üzeri vatandaşların konut kredisi ödemelerini 2 ay erteliyor! 

Türkiye Finans, 65 yaş ve üzeri vatandaşların konut kredisi ödemelerini 2 ay erteliyor! 

Türkiye Finans koronavirüs önlemleri kapsamında hayata geçirdiği özel destek paketlerine bir yenisini ekledi. Sokağa çıkma yasağı bulunan 65 yaş ve üstü müşteriler için hazırlanan özel pakette, konut finansmanlarına ait mevcut ödeme planlarının, 2 ay ertelenmesi de bulunuyor...



Türkiye Finans, ülke genelinde evden çıkma yasağı uygulanan 65 yaş ve üzeri müşterileri için özel destek paketi hazırladı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; banka, koronavirüs salgınının ekonomiye ve müşterilerine olan etkilerini azaltmak hdefiyle hayata geçirdiği özel destek paketlerine yenilerini eklemeye devam ediyor.

65 yaş ve üzeri müşteriler için hazırlanan özel destek paketi kapsamında, bankadan konut finansmanlarına ait mevcut ödeme planları için ek bir kar payı alınmadan 2 ay erteleme imkanı sunuldu. 

Paket kapsamı şu şekilde açıklanıyor:

"Konut, taşıt ve ihtiyaç finansmanlarına ait mevcut ödeme planlarının talep etmeleri halinde ek bir kar payı alınmadan 2 ay ertelenmesi, mevcut kredi kartı müşterilerinden 31 Aralık 2021'ye kadar kart ücreti alınmaması ve ilk kez kredi kartı alacak 65 yaş ve üzeri müşterilerden kart ücreti alınmaması, mevduat müşterilerinin tasarruf hesaplarına yüksek kar payından yararlanma imkanı sunulması, TL cinsinden mevduat hesapları için yüzde 90/yüzde 10 havuzundan, döviz mevduat hesabı olan müşterilere ise yüzde 75/yüzde 25 havuzundan kar payı verilmesi."

Yapı Kredi'den konut finansmanlarındaki kampanyalarla ekonomiye katkı! 


Geri Dön