19 / 04 / 2024

Türkiye Finans Gaziantep'te şube açtı!

Türkiye Finans Gaziantep'te şube açtı!

2018 yılında 20 yeni şube açılışı yapan Türkiye Finans Katılım Bankası, Türkiye’nin en büyük sanayi, ticaret ve turizm şehiri olan Gaziantep'te yeni bir kurumsal şube açtı. 



Türkiye Finans Katılım Bankası, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için Türkiye’nin en büyük sanayi, ticaret ve turizm şehiri olan Gaziantep'te yeni bir kurumsal şube açtı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; 2018 yılında 20 yeni şube açılışı yapan banka, 2019 yılında da yeni şube açılışlarını sürdürüyor. Banka bu kapsamda, Türkiye'nin en büyük sanayi, ticaret ve turizm şehirlerinden biri olan Gaziantep’te yeni bir kurumsal şubesinin açılışı yaptı.

Şube açılışı Gaziantep protokolünün ve şube çalışanlarının yanı sıra Türkiye Finans Genel Müdürü Wael Raies ve Türkiye Finans Ticari Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Murat Akşam katılım gösterdi.

Şehitkamil ilçesinde hizmete açılan şube, Türkiye Finans'ın Türkiye genelindeki 5’inci kurumsal şubesi oldu. Ülke genelinde şube sayısını 307’ye çıkaran banka, böylelikle son 1 yılda 21 adet yeni şube açılışı yaptı.

Türkiye Finans, yıllık ortalama 6,5 milyar dolar ihracat hacmi ile Türkiye'nin en fazla ihracat yapan illeri arasında bulunan Gaziantep'te açtığı yeni kurumsal şubeyle, bölgenin mevcut ve potansiyel firmalarına hizmet sunmayı planlıyor.
 


Geri Dön