26 / 04 / 2024

Türkiye, inşaat sektörüyle 2023 hedeflerine ilerliyor!

Türkiye, inşaat sektörüyle 2023 hedeflerine ilerliyor!

İnşaat sektörü istikrarını sürdürüyor. Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, "Ülkemiz, ekonominin tüm aksları ve lokomotif konumundaki inşaat sektörü ile 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerliyor'' diye konuştu.



İnşaat sektörü yıllardır ülkenin lokomotif sektörü olarak büyümesini istikrarlı bir şekilde sürdürüyor. Sektörün önde gelen kuruluşlarından biri olarak bizler de bu sektördeki yatırımlarımızı her geçen yıl daha da arttırıyoruz. Türkiye, potansiyeli yüksek bir ülke. Gerek ülke ekonomisi, gerekse inşaat sektörü son derece güçlü. Ülkemiz, ekonominin tüm aksları ve lokomotif konumundaki inşaat sektörü ile 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerliyor. Bu bağlamda Türkiye'nin önünü hem ekonomik, hem de stratejik atılımlar anlamında açık görüyoruz. 


BU YIL 6 BİN 600 KONUT YAPACAĞIZ 

Bizler de bu anlamda sektördeki yatırımlarımızı daha da artırıyoruz. Devam eden ve planlanan projelerimizle birlikte 2017 yılında 10 şantiyede 6 binin üzerinde çalışanımızla sektörde istihdam sağlamayı sürdüreceğiz. Bu yıl, planlanan projelerimizle beraber 6.631 adet konut üretim hedefimiz bulunuyor. 


VATANDAŞIN GÜVENİ TAM 

Bu sektörün bir temsilcisi olarak üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye gayret gösteriyoruz. Amacımız; ülkemize daima katma değer oluşturmak, milletimizin yaşam standartlarını yukarıya çekmek ve bizi tercih eden vatandaşlarımıza her daim kazanç sağlamak olmuştur. İnşaat sektörünün ciddi yatırımlarıyla birlikte yeni projeler hayata geçiriliyor. Sektörde ilk çeyrekte gördüğümüz rakamlar bizim beklentilerimizin üzerinde seyrediyor. Gayrimenkul yatırımına da vatandaşımızın güveni tam. Kısa sürede yakalanan satış rakamları da bu güvenin en önemli göstergesi. Türkiye son yıllarda güçlü bir çizgi yakaladı ve bu çizgi doğrultusunda gelişmesini daima sürdürdü. 2023 vizyonu kapsamında koyulan hedeflere her geçen gün daha da yaklaşıyoruz.



Türkiye Gazetesi Ek



Haber Sabah Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı


Kayseri’de 3 bin hemşerisine istihdam sağlayan Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, ülke çapındaki yeni yatırımlarıyla 30 bin kişiyi daha iş sahibi yapacak


Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya başlattıkları istihdam hamlesini SABAH'a anlattı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı milli istihdam seferberliğine katkı sunmak için yatırımlara hız verdiklerini söyleyen Çetinsaya "Vadi İstanbul projesi bitince 42 bin kişinin yaşayacağı bir cazibe merkezi oluşacak ve burada oluşturulan hizmet ve ticaret alanlarında en az 30 bin kişi çalışacak. Bu da istihdama ciddi bir katkı sunacak" diye konuştu.


TÜRKİYE'NİN ÖNÜ AÇIK

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Kayseri'deki bir toplantıda istihdam seferberliğine katkıda bulunacağına dair verdiği sözü hatırlatan Çetinsaya "İstihdama destek olmak için bizler de sektördeki yatırımlarımızı daha da artırıyoruz" dedi. Çetinsaya tüm projelere ilişkin yaptığı açıklamada şöyle dedi: "Türkiye'nin önünü hem ekonomik, hem de stratejik atılımlar anlamında açık görüyoruz. Bizler de bu anlamda sektördeki yatırımlarımızı daha da artırıyoruz. Devam eden ve planlanan projelerimizle birlikte 2017 yılında 10 şantiyede 6 binin üzerinde çalışanımızla sektörde istihdam sağlamayı sürdüreceğiz. Bu yıl, planlanan projelerimizle beraber 6.631 adet konut üretim hedefimiz bulunuyor. Sektörde ilk çeyrekte gördüğümüz rakamlar bizim beklentilerimizin üzerinde seyrediyor."


CAZİBE MERKEZİ İŞ SAHİBİ YAPACAK

Vadistanbul Bulvar 300 bin metrekarelik ofis alanı ile uluslararası firmaları, AVM'siyle de dünya markalarını bir araya getiriyor. Türkiye'nin en büyük gayrimenkul projelerinden Vadistanbul'un ofis, alışveriş caddesi, yeme - içme alanları, AVM ve otelden oluşan Bulvar etabında sona gelindi. İstanbul'un iş ve finans merkezi Maslak'ta yer alan Vadistanbul Bulvar; yaşam ve alışveriş merkezleri olarak nitelendirilen Nişantaşı, İstiklal Caddesi ve Bağdat Caddesi'nin alternatifi olarak geliştirildi. Proje, tamamlandığında yaklaşık 30 bin kişinin çalışacağı ve 42 bin kişilik gündüz nüfusuyla yeni bir kent merkezi haline gelecek.


Sabah 


Geri Dön