26 / 04 / 2024

Türkiye Kızılayı'ndan Mersin'de proje ihalesi!

Türkiye Kızılayı'ndan Mersin'de proje ihalesi!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü Nusratiye Mahallesi 58 Ada 4 ve 6 nolu parsellerde kayıtlı taşınmaz üzerinde bulunan tescilli binanın rölöve, restitüsyon, restorasyon, mühendislik projeleri ile raporlarının ve ihale dokümanlarının hazırlanması işi ihale ediyor.



Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü Mersin Nusratiye Mahallesi 58 Ada 4 ve 6 nolu parsellerde kayıtlı taşınmaz üzerinde bulunan tescilli binanın rölöve, restitüsyon, restorasyon, mühendislik projeleri ile raporlarının ve ihale dokümanlarının hazırlanması işi ihale ediyor.

2 Nolu “Teklif ve Teminat Mektubu” zarfı 12.06.2020 günü saat 14:00’de Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü toplantı salonunda açılacak.


TAŞINMAZ İÇİN PROJE İHALESİ YAPILACAKTIR
Türk Kızılayı Genel Müdürlüğünden:

1 - Mersin İli Akdeniz İlçesi Nusratiye Mahallesi 58 Ada 4 ve 6 nolu parsellerde kayıtlı taşınmaz üzerinde bulunan tescilli binanın rölöve, restitüsyon, restorasyon, mühendislik projeleri ile raporlarının ve ihale dokümanlarının hazırlanması işi kapalı zarfla teklif alınmak suretiyle yaptırılacaktır.
2 - Firmalar, teklif ettikleri fiyatın en az %3’ü nispetindeki geçici teminatı teklifleri ile birlikte vereceklerdir.
3 - İhaleye ait şartnameler “Ataç 1 Sok. No:32 Yenişehir/ANKARA” adresindeki Genel Müdürlüğümüzden, “İstanbul ili, Sütlüce Mah. İmrahor Cad. No:28 Beyoğlu / İSTANBUL” adresindeki İstanbul Müdürlüğünden ücretsiz temin edilebilir. İhaleye ait idari, teknik ve mali şartnamelere www.kizilay.org.tr adresinden ulaşılabilecektir.
4 - Firmaların ihale zarflarını en geç 11.06.2020 günü saat 10:00’a kadar Genel Müdürlüğümüz Evrak Birimine vermiş / göndermiş olmaları gerekmektedir.
5 - 2 Nolu “Teklif ve Teminat Mektubu” zarfı 12.06.2020 günü saat 14:00’de Genel Müdürlüğümüz toplantı salonunda açılacaktır.
6 - Postada meydana gelecek gecikmeler dikkate alınmaz.
7 - Telgraf, mail ve faksla yapılacak müracaatlar dikkate alınmayacaktır.
8 - Kurumumuz Kamu İhale Kanunlarına tabi değildir


Geri Dön