19 / 04 / 2024

Türkiye, sahip olduğu spor tesisleriyle dünyanın ilerisinde!

Türkiye, sahip olduğu spor tesisleriyle dünyanın ilerisinde!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Türkiye, sahip olduğu spor tesisleriyle hem Avrupa'nın hem de dünyanın ilerisinde." diye açıklama yaptı.



Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çorum'un Sungurlu ilçesinde AK Parti Belediye Başkan adayı İlyas Özkan'ın seçim bürosunu ziyaret etti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre burada vatandaşlara hitap eden Kasapoğlu, yerel yönetimlerle iş birliğini çok önemsediklerini, belediyelerle iş birliği içerisinde ciddi yatırımlar yapıldığını dile getirdi. 

Sungurlu'ya yüzme havuzu, güreş eğitim merkezi ve spor sahaları yapacaklarını söyleyen Kasapoğlu, 31 Mart'taki seçimlerde AK Parti'nin Sungurlu Belediye Başkan adayı Özkan'a destek istedi.

Türkiye'de 2002 yılında bugüne kadar güzel işlere imza atıldığını, AK Parti'nin ışığının tüm ülkeyi aydınlattığını vurgulayan Kasapoğlu, ekonomi, sanayi, eğitim, ulaştırma, sağlık, spor gibi pek çok alanda devrim niteliğinde işlere imza atıldığına işaret etti. 

Gençler için çok ciddi yatırımlar yaptıklarını dile getiren Kasapoğlu, "Sporcularımız için çok ciddi tesisler yaptık. Türkiye'nin 2002'de sahip olduğu spor tesisi sayısı bin 500 iken, şimdi 5 bine yakın spor tesisi bulunuyor. Buna yerel yönetimler ile kamu kurumlarının inşa ettikleri dahil değil. Onları da ilave edersek, bu rakam iki katına çıkar. Türkiye, sahip olduğu spor tesisleriyle hem Avrupa'nın hem de dünyanın ilerisinde. Bakanlık olarak yatırımlarımıza devam edeceğiz." diye açıklama yaptı. 


Geri Dön