24 / 04 / 2024

Türkiye Sermaye Piyasaları Kongresi 13-14 Kasım'da!

Türkiye Sermaye Piyasaları Kongresi 13-14 Kasım'da!

Türkiye Sermaye Piyasaları Kongresi, 13-14 Kasım 2018 tarihinde İstanbul'da gerçekleştirilecek.



Türkiye Sermaye Piyasaları Kongresi, 13-14 Kasım 2018 tarihinde İstanbul'da yapılacak. Sermaye Piyasası Kurulu'nun yaptığı açıklamaya göre, Türkiye Sermaye Piyasaları Kongresi bu yıl "gelecek" temasıyla gerçekleştirilecek. Türkiye Sermaye Piyasaları Kongresi'nde 2 ana konuşmacı, 25 panel ve 24 eğitim bulunacak.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, kongre panellerinde yapısal reformlar, ticaret savaşları, girişimcilik gibi makroekonomik konular; yapay zeka ve etkileri, teknolojinin finansal mimariyi ve iş modellerini değiştirmesi, gelecekte istihdamın nasıl olacağı, müşteriyi tanıma kuralına ilişkin fintek uygulamaları, blockchain uygulama örnekleri gibi yıkıcı teknolojilerin etkileri; kur ve faiz riskinin yönetimi, sermaye piyasası ihraç süreçleri ve halka açılma yoluyla kaynak yaratma alternatifleri, gayrimenkul ve girişim sermayesi fonları gibi gündemde yer alan birçok konu masaya yatırılacak.


Ayrıca, gerçekleştirilecek kongre'de reel sektörde yer alan şirketlerin kaynak yaratma, döviz/faiz risklerini yönetme, kurumsallaşma gibi konularda Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği üyesi aracı kurum ve portföy yönetim şirketlerinden ücretsiz danışmanlık alabilecekleri B2B alanı oluşturuldu. Bu olanaktan faydalanmak için Kongre web sayfasındaki belgenin doldurulması gerekiyor. 
Kamuya açık ve ücretsiz olarak düzenlenecek kongrenin detaylı programını görmek ve kayıt yaptırmak için "www.sermayepiyasalarikongresi.org.tr" adresini ziyaret etmek gerekiyor. 


Geri Dön