23 / 04 / 2024

Türkiye'nin en büyük botanik parkı Avcılar'a geliyor!

Türkiye'nin en büyük botanik parkı Avcılar'a geliyor!

AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Bayram Şenocak, belediye başkanı olması halinde Türkiye' nin en büyük botanik parkını Küçükçekmece Gölü kıyısında Avcılar' a yapacaklarını açıkladı...




AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Bayram Şenocak, belediye başkanı olması halinde Türkiye'nin en büyük botanik parkını Avcılar'a yapacaklarını açıkladı.


AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Bayram Şenocak, 30 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala projelerini açıklamaya devam ediyor. Şenocak, 'AK Belediyeciliğin' 30 Mart'ta Avcılar'a gelmesi halinde Türkiye'nin en büyük botanik parkını yapacaklarını ifade etti.


Küçükçekmece Gölü kıyısında yapılacak olan botanik parkın içerisinde yapay dereler, seyir terasları, gezi yolları ve çeşitli çiçeklerden oluşan koku bahçeleriyle bezenmiş, kafeteryalar ve dinlenme tesisleri olacağını ifade eden Bayram Şenocak, "Toplamda 138 bin metrekarelik bir alana yayılmış dev botanik parkta yeşil ve mavinin doğal huzuru yaşanacak. Sadece Avcılarlı vatandaşlarımız değil bütün İstanbulluların gelip görmek isteyeceği bir botanik park yapacağız" dedi.


Avcılar'ın yıllardır hizmetten mahrum kaldığını ifade eden Bayram Şenocak, "30 Mart Avcılar'ın yerel hizmette miladı olacak. Çok kısa zamanda büyük projelerimizi hayata geçireceğiz. Avcılar'ı İstanbul'un ve Türkiye'nin marka ilçesi haline getireceğiz" diye konuştu.



Son Dakika


Geri Dön